I després

Desarticulada una organització que feia servir la Costa Brava per a la distribució de droga a l’estranger

Compartiu aquesta història

La investigació va començar a principis de maig i ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

Segons informa el DDG – El jutjat de Figueres ha enviat a presó un camioner que transportava 86 quilos de marihuana amagats al doble fons d’un contenidor amb destí a Polònia. Els agents de la Policia Nacional van interceptar el tràiler a l’àrea de servei del Montseny de l’autopista AP-7. La droga anava envasada al buit i, segons les primeres estimacions, el seu valor al mercat negre era de més de 400.000 euros. L’operatiu va culminar mesos de seguiment i, amb aquesta detenció, la policia dona per desarticulada una organització criminal que enviava la droga a l’estranger. La marihuana procedia del sud d’Espanya, i la xarxa feia servir la Costa Brava com a punt intermedi de la seva distribució. Des d’aquí, la droga s’enviava al nord d’Europa.

La Policia Nacional subratlla que amb aquest operatiu donen per desmantellada una organització criminal que es dedicava a vendre i transportar droga des del sud d’Espanya i fins al nord d’Europa. La xarxa tenia com a punt intermedi d’aquesta distribució llocs de la Costa Brava. La investigació va començar a principis de maig i ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), que ha fet vigilàncies de diversos sospitosos al municipi. Arran d’aquests seguiments, la policia va saber que el camió de gran tonatge que es va interceptar a l’àrea de servei de l’AP-7 anava carregat amb marihuana, que s’enviava cap a Polònia.

El més llegit

I després