EXIT DE L’URIÇADA POPULAR DE SANT FELIU

Èxit de participants en la jornada promocional de l’uriçada de Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte, que tot i que  ha augmentat considerablement les unitats (1.800 uriços, equivalents a 300 racions) en una hora i mitja s’han exhaurit.

Com es recordarà, aquesta activitat s’havia de realitzar el 28 de gener passat però es va canviar de data a causa dels temporals, però això no ha estat obstacle perquè a l’hora de començar ja hi havia una llarga cua d’assistents esperant per fer degustació en aquest tast popular, com a acte central, per tal d’oferir, al preu de 6 euros mitja dotzena d’uriços (nom popular amb què es coneix a Sant Feliu), una llesca de pa i una copa de cava o de vi oferta per Ca l’Àngel i Grup Oliveda.

Enguany, com a novetat hi ha hagut postres amb la degustació d’un uriç de xocolata dissenyat i fabricat per l’empresa ganxona Sucrart.

Aquesta campanya compta amb la participació de 23 establiments de la ciutat i té una durada de tres mesos, de desembre a febrer, que és el principal període de la temporada pel seu consum.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació