Més d’un miler de persones van concentrar-se diumenge a l’Espai Port del Festival Porta Ferrada per assistir a la desfilada de moda que organitza l’associació Guíxols Comerç i Turisme i que reuneix diversos establiments de la ciutat en una mostra dels productes que ofereixen.

En un entorn i uns mitjans espectaculars, la cinquena passarel·la Costa Brava va comptar amb sortejos, copa de cava i l’espai Village de Tinars amb música en viu a disposició de tothom. Bona recompensa doncs per uns comerciants que van fer un gran esforç logístic i tècnic per lluir en un entorn molt exigent, i és que disposar d’una infraestructura com aquesta ha requerit molta organització

En el mateix entorn, es va poder veure i comprar els articles que desfilaven en un market amb stands dels mateixos comerciants.

Amb  el Festival Porta Ferrada han impulsat diverses mesures més de col·laboració. Una d’elles és l’oferiment de descomptes a les botigues ganxones amb la compra d’entrades pel Festival.

L’associació ha emès una nota agraint a tots els participants en la desfilada, comerços, voluntaris, organitzadors, equips tècnics i assistents per la seva col·laboració, així com a The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per les ajudes logístiques i tècniques que han aportat.