I després

Exigeixen 24 anys de presó a l’home que va matar un jove a Calonge

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, el fiscal ha sol·licitat una pena de 24 anys i 10 mesos de presó per a Alejandro Navarro Pavía, qui hauria mort un jove al bar Marcel’s de Santo Antoni de Calonge i n’hauria ferit un altre a qui també volia matar abans que un testimoni li tragués el ganivet de 28 centímetres que duia a sobre.
Els fets es remunten a la matinada del 18 de gener de 2008 quan l’acusat es va presentar al bar en el qual hi havia les dues víctimes -Francisco Ariza Giménez i el seu oncle David Giménez Reches- entaulades amb dos amics. Després de convidar-los a una copa les dues víctimes van iniciar una discussió amb el processat, qui va ser convidat a abandonar el bar a instàncies del cambrer.
Trenta minuts més tard, Alejandro Navarro Pavía va tornar a l’establiment amb un ganivet de grans dimensions i en veure’l entrar per la porta els dos joves que s’hi havien discutit van anar a trobar-lo, moment en que l’acusat va decidir agredir-los clavant-los l’arma.
Francisco Ariza, de 27 anys, va quedar malferit en rebre la primera ganivetada i hauria mort a mans dels seu agressor si un dels amics amb qui estava entaulat no hagués arrebassat l’arma de l’agressor en el moment que aquest el volia tornar a apunyalar després d’haver matat el seu oncle, David Giménez Reches, de 33 anys i pare de dos nens, que s’hauria abraonat sobre l’assassí en presenciar l’atac al seu nebot.
Precisament va ser aquest qui, tot i la punyalada soferta, va aconseguir recollir el seu oncle del terra, carregar-lo al cotxe i conduir-lo fins a l’hospital de Palamós perquè li proporcionessin atenció mèdica.

El més llegit

I després