Exigeixen 24 anys de presó a l’home que va matar un jove a Calonge

Segons informa el DDG, el fiscal ha sol·licitat una pena de 24 anys i 10 mesos de presó per a Alejandro Navarro Pavía, qui hauria mort un jove al bar Marcel’s de Santo Antoni de Calonge i n’hauria ferit un altre a qui també volia matar abans que un testimoni li tragués el ganivet de 28 centímetres que duia a sobre.
Els fets es remunten a la matinada del 18 de gener de 2008 quan l’acusat es va presentar al bar en el qual hi havia les dues víctimes -Francisco Ariza Giménez i el seu oncle David Giménez Reches- entaulades amb dos amics. Després de convidar-los a una copa les dues víctimes van iniciar una discussió amb el processat, qui va ser convidat a abandonar el bar a instàncies del cambrer.
Trenta minuts més tard, Alejandro Navarro Pavía va tornar a l’establiment amb un ganivet de grans dimensions i en veure’l entrar per la porta els dos joves que s’hi havien discutit van anar a trobar-lo, moment en que l’acusat va decidir agredir-los clavant-los l’arma.
Francisco Ariza, de 27 anys, va quedar malferit en rebre la primera ganivetada i hauria mort a mans dels seu agressor si un dels amics amb qui estava entaulat no hagués arrebassat l’arma de l’agressor en el moment que aquest el volia tornar a apunyalar després d’haver matat el seu oncle, David Giménez Reches, de 33 anys i pare de dos nens, que s’hauria abraonat sobre l’assassí en presenciar l’atac al seu nebot.
Precisament va ser aquest qui, tot i la punyalada soferta, va aconseguir recollir el seu oncle del terra, carregar-lo al cotxe i conduir-lo fins a l’hospital de Palamós perquè li proporcionessin atenció mèdica.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació