I després

ESTUDIANTS HOLANDESOS D’INTERCANVI A SFG

Compartiu aquesta història

Un total de 24 alumnes holandesos del Cals College de Nieuwegein estan aquesta setmana a Sant Feliu de Guíxols, en un intercanvi que promouen amb alumnes catalans de l’IES Sant Elm de la ciutat. Segons informa el servei de premsa municipal, l’’intercanvi està vinculat a la matèria de llengua anglesa, i tota forma de comunicació és amb l’anglès.
Els joves s’estan en cases particulars del municipi el mes de gener passat van ser els d’aquí els qui van visitar Holanda.
L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, així com els regidors d’Educació, Josep Ramon Llobet, i el d’Agermanaments, Salvador Calabuig, van rebre els joves a l’Ajuntament, on els van donar la benvinguda i un obsequi promocional. L’alcalde va insistir que aprofitin la visita, que coneguin bé Sant Feliu, i que quedaran encantats del territori. “Segur que repetireu”, ha indicat.
De dilluns a diumenge estaran a Sant Feliu de Guíxols, i d’aquí visitaran diferents indrets: des dels llocs locals (Ajuntament, Monestir, port, Salvament, …) passant per Girona o Barcelona, on visitaran entre altres la Sagrada Família o les Rambles.
Tindran temps també per gaudir de Sant Feliu, amb activitats com el Sant Jordi, una sortida amb Kayak i vela, Sant Elm, i aprofundir en l’intercanvi, amb l’anglès com a llengua d’intercanvi.

El més llegit

I després