I després

EL MES DEMANA UNA MILLOR GESTIÓ DEL FESTIVAL

Compartiu aquesta història

En les darreres setmanes des de l’equip de govern de la ciutat s’han anat fent anuncis d’alguns projectes que es van definint de cara al futur. Al cap d’uns dies els grups de l’oposició han anat enviant notes de premsa mostrant-se en desacord amb algunes d’aquestes decisions.
La darrera fa referència al Festival de la Porta Ferrada i ha estat tramesa pel MES-Moviment d’Esquerres amb el següent contingut:

“ESPAI PORT I GUIXOLS ARENA, DOS ESPAIS EQUIVALENTS?
Ja fa una setmana que es va anunciar que el concert d’Estopa canviaria d’ubicació i que passaria de l’Espai Port a l’espai Guíxols Arena.
Ja llavors alguns clients del Festival de la Porta Ferrada ens van fer arribar la seva inquietud per saber com s’organitzaria el canvi de localitats ja que les que havien adquirit estaven numerades i s’havien triat per que eren justament aquelles localitats (a aquell preu) i no unes altres. Es clar, no és el mateix una fila que una altre, ni estar a prop del passadís o no, ni quina és la graderia des d’on es gaudirà de l’espectacle.
El cert és que continuen arribant-nos les observacions de com s’articularà el trasllat d’unes entrades absolutament definides sobre plano amb el disseny d’un espai que no tindrà la mateixa distribució. Malgrat que el regidor responsable del Festival el Sr. Saballs va despatxar el tema amb un “la numeració es manté igual”, insistim en una gestió de la qüestió més acurada i professional.
En aquest sentit lamentablement que el que sí que encara avui “es manté igual” es el planell de venda de la web del Festival. Inexplicablement es continuen venent les entrades a l’Espai Port malgrat que ja s’ha anunciat el canvi d’ubicació.
Ni tant sols una nota o referència que adverteixi als potencials compradors de la nova situació.
Molta gent pot estar comprant davant d’un planell que no es correspon ni amb el lloc a on es celebrarà el concert ni amb la distribució real de les localitats. Demanem que s’adeqüi la venta d’entrades a la nova ubicació i distribució de localitats anunciada i que a la web es faci saber aquesta nova circumstancia als usuàries de la mateixa.
I una darrera reflexió, quin és l’aforamrny de l’Espai Port? El Guíxols Arena és molt més gran, vendran més entrades en previsió del canvi d’ubicació?, i si les obre s’endarrereixen i no estan a punt pel concert, que passarà amb l'”overbooquing”?. I encara una altre, han pensat quin cost tindrà la seva pressa en fer el Guixols Arena?, les entrades pel concert de Manolo Garcia s’estan venent a més bon ritme que pel concert d’Estopa, si hem de creure la web del Festival, d’això podem extreure que si concert de Manolo García es fes també al Guixols Arena hi hauria una molt alta entrada. No hagués estat millor no fer res fins després del Festival, fer aquests dos concerts com s’han fet sempre i un cop passats començar les obres?, al cap i a la fi que hi hagi fet el pàrquing o no, no soluciona els problemes d’aparcament de la zona de Vilartagues. La pressa no es mai bona consellera no tan sol per fer quelcom que és bo.
O potser és que l’anunci va ser precipitat i finalment el concert d’Estopa es farà a l’Espai Port. Si és aixó el que demanem és una mica un aclariment i molt compte amb les fugides endavant”.

El més llegit

I després