I després

CREU ROJA, PREMIS LITERARIS I ESPLAI CRAJEC

Compartiu aquesta història

Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro continua generant notícies a l’entorn de les activitats que porta a terme. Us reproduïm dues notes arribades a la nostra redacció que fan referència als destacats premis literaris destinats a la gent gran i una carta enviada a pares d’infants sobre l’Esplai Crajec:

SETENA EDICIÓ DEL CONCURS LITERARI DE CREU ROJA
“El passat dissabte dia 16 d’Abril, es va celebrar el lliurament de premis del 7è Concurs Literari de la Gent Gran que organitza Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro a la sala del Monestir Abat Panyelles. Els participants eren usuaris del Teleassistència Domiciliària de Creu Roja, de les residències Sant Feliu Gent Gran, Surís i Bellamar de Platja d’Aro, i altres participants de les tres poblacions d’influència amb més de 65 anys. Podem dir que va ser tot un èxit, ja que vàrem comptar amb un total de 38 participants.
A part de ser tot un èxit tant per la participació com per l’assistència, ens agradaria fer constar que el més important va ser el sentiment que es va viure durant tot l’acte, un sentiment d’emoció gràcies a cada una de les intervencions i a les lectures dels dos escrits guanyadors.
Pel que fa als premis de la primera categoria, la literària, el primer premi va ser per “Gana” de Montserrat Moré Comas, el segon per “Arpegis” de Àngela Bussot Doménech i el tercer per “Una història d’amor i de por” de Marta Boy Surrà. El primer premi de la categoria emotiva va ser per “Pensaments d’aniversari” d’Albert Tauler Payet, el segon per “Vacaciones en años difíciles” de Ruth Spiess Illge, i el tercer premi d’aquesta categoria va ser per “Un dia important” d’Amanda Tixé Vinyas. Tots els participants van rebre un petit obsequi per part de l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal.
Insistim donar les gràcies a cada un dels participants, ja que sense ells no hagués estat possible continuar amb aquesta setena edició, i esperem que l’any vinent es converteixi amb una vuitena.
També, voldríem fer un esment especial als membres del comitè, Àngela Ribas i Lacasa, Àngel Jiménez i Navarro, Joan Canadell i Mas, Ernest Padrosa i Gallart i David Hernández i Gasch; ja que tot i no ser voluntaris de la casa, un any més, la seva col·laboració ha estat completament desinteressada.
Agrair també a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Biblioteca Municipal, el Museu d’Història i La Caixa per la seva col·laboració.
Animem als més grans a participar-hi en futures edicions”.

ESPLAI CRAJEC
“Benvolguts pares i mares,
Us volem informar que des de Creu Roja Joventut, concretament des de l’Esplai CRAJEC. L’esplai CRAJEC és un espai on es duu a terme una tasca voluntària sense ànim de lucre que treballa per a l’educació en el lleure d’infants i joves. Està considerada una opció d’educació no formal. Aquesta activitat es desenvolupa quinzenalment amb 3 hores mínimes de duració durant el cap de setmana, on els infants i joves realitzen diverses activitats dinamitzades pel monitoratge.
La propera activitat que organitza l’Esplai CRAJEC són unes colònies els dies 20, 21 i 22 de Maig, per els nens i nenes de 6 a 12 anys.
Inscripcions (places limitades): de l’20 d’Abril al 6 Maig 2016 en horari d’oficina de Creu Roja (de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 16 a 19h). Per les inscripcions, cal dur:
Fotocòpia DNI pare/mare o tutor legal
Fotocòpia DNI del nen/a
Fotocòpia Targeta sanitària
Preu: 65€/persona. El preu inclou l’estada a la casa de colònies, el transport i la quota anual per el curs 2016/2017 de l’Esplai CRAJEC.
Reunió informativa: 29 d’Abril de 2016 a la seu de Creu Roja a les 19:30h.
Esperem amb molta il·lusió l’assistència dels vostres fills i filles!
Atentament,
Direcció de Creu Roja Joventut”

 

El més llegit

I després