I després

Concurs de ball de 15 a 29 anys a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Si teniu ganes de ballar, demostrar les vostres habilitats en el hip-hop, el funky, el robòtic o la dansa i guanyar fins a 700 euros en premis, no us perdeu el concurs de ball de la Festa Juvenil 0’0. Podeu enviar fins al 24 d’abril de 2016 una mostra de la vostra proposta d’actuació a festazerozero@platjadaro.com (link a yotube, vimeo, etc. o mitjançant wetransfer). Convocatòria oberta a noies i nois de 15 a 29 anys, no professionals. Bases complertes al facebook del PIJ.
El jurat n’escollirà un màxim de 12 per a l’actuació final, decisió que es farà pública el 2 de maig. L’actuació final serà divendres 13 de maig (22-01 h) a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro en el marc de la Festa 0’0. L’activitat proposa cada any una temàtica diferent -hawaiana, cubana, etc.- i hi participen centenars de noies i nois que celebren el fet de ser joves i la seva capacitat per divertir-se també amb hàbits saludables, sense necessitat de consumir alcohol.
Premis valorats en 700 euros (1r), 400 euros (2n), 200 euros (3r i 4t)
BASES CONCURS BALL FESTA 0’0
Festa 0´0; 1er Concurs de ball. Platja d’Aro
1. Participació: oberta a qualsevol persona entre 15 i 29 anys (menors amb autorització) acomplerts el dia 13 de maig de 2016 i sempre que siguin no professionals de la matèria del concurs.
2. Tema: Ball en qualsevol modalitat artística (hip-hop, funky, robòtic, salsa, dansa, etc.).
3.Formats: cada participant podrà presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 4 minuts.
4. Lliurament: cal enviar un correu electrònic a festazerozero@platjadaro.com amb un link a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (youtube, vimeo…) o a través de Wetrasfer. També un document adjunt Word amb les dades personals dels participants (Nom i Cognoms, data de naixement, DNI, telèfon de contacte, adreça electrònica).
5. Termini d’admissió: 24 d’abril de 2016.
6. Condicions: el jurat es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment.
7. Capacitats tècniques: el jurat pot descartar aquelles propostes que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització.
8. Jurat: tres persones designades per l’organització.
9. Selecció: del conjunt de propostes presentades, el jurat n’escollirà un màxim de 12 per a l’actuació final. Aquesta selecció es farà pública el 2 de maig de 2016 a la web municipal i al Facebook de Joventut de Castell-Platja d´Aro.
10. Deliberació: els finalistes actuaran en una gala pública que tindrà lloc el divendres 13 de maig de 2016 a partir de les 22h i fins la 1h. A la plaça del Mil•lenari, on s’escollirà els tres guardonats i el premi especial.
11. El Jurat avaluarà la qualitat, les habilitats artístiques, la originalitat, la creativitat i altres opcions rellevants.
12. El jurat pot declarar desert, algun o tots els premis.
13. La decisió del Jurat serà inapel•lable.
14. Lliurament de Premis: el mateix dia de l’actuació final, el dia 13 de maig de 2016.
15. Premis: Primer (premis valorats en 700 euros i trofeu), Segon (premis valorats en 400 euros i trofeu), Tercer (premis valorats en 200 euros i trofeu) i Quart (premis valorats en 200 euros i trofeu).
16. Reproducció: els participants al concurs, si són seleccionats pel jurat hauran de signar obligatòriament la cessió dels drets d’imatge de la seva actuació a l’organització.
17. Altres consideracions: l’organització es reserva el dret de suspendre o anul•lar el concurs i la gala final si no hi ha un mínim d’actuacions amb un nivell de qualitat suficient segons els criteris de selecció. La participació al concurs pressuposa l’acceptació complerta d’aquestes bases. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització del concurs. No es retornaran els vídeos als autors. Es garanteix el correcte tractament de les dades personals.
Organitza: Ajuntament de Castell–Platja d’Aro – Àrea de Joventut. Extracte bases aprovades en Junta de Govern Local el 3 de març de 2016.
Informació: Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro Palau d’Esports i Congressos. 17250 Platja d’Aro.
T 972• 82 54 63 pij@platjadaro.com

Informació: PIJ · T 972 825 463 · pij@platjadaro.com · facebook (bases)

El més llegit

I després