I després

Estopa esgota les entrades en el concert de clausura del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Els germans Muñoz actuaran el 21 d’agost al Guíxols Arena davant de milers d’espectadors

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols tancarà la seva 60a edició amb un concert multitudinari. Estopa ha esgotat totes les entrades disponibles per a un espectacle que servirà per repassar els grans èxits de la banda a la gira ‘Fuego 2022’. Els germans Muñoz ompliran un Guíxols Arena que ha estat un dels punts neuràlgics del Festival de la Porta Ferrada d’aquest any. L’organització ha hagut d’aturar la venda d’entrades ja que s’ha omplert tot l’aforament disponible.

Cal destacar també que Joan Manuel Serrat va fer ‘Sold Out’ el passat 6 d’agost en la seva actuació a Sant Feliu i que d’altres artistes han arribat gairebé al ple absolut, malgrat que estem parlant d’un espai on s’hi poden acumular milers d’espectadors. És el cas de Manolo García que va arribar als 5.000 assistents o Sopa de Cabra que va omplir de públic el Guíxols Arena.

Aquest any, ja sense restriccions per la covid, el festival ha compaginat diversos escenaris com el de l’Espai Port, la sala Las Vegas, el Teatre Auditori Narcís Masferrer o el mateix Monestir. Durant aquesta edició de la Porta Ferrada s’han pogut veure artistes d’estils tan diversos com Simple Minds, els Catarres, Serrat, Kool and the Gang, el Ballet Malandain de Biarritz, Nathy Peluso o els mateixos Estopa.

El més llegit

I després