L’artista Esther Estel presenta al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la seva primera exposició. En la mostra s’hi poden trobar olis, com diu l’artista, “d’onades i mar, és el que jo sento”, a més d’altres llocs “que quan passeges veus pel carrer o vas a visitar, el nostre quotidià de cada dia”.

La pintora ens explica que fa just un any que es dedica a pintar “seriosament”. “Sempre m’ha agradat, però no m’havia plantejat mai dedicar-m’hi. El que passa és que quan vaig començar, els amics i la familia em van dir que els agradaven els quadres i s’ha donat l’oportunitat de presentar un projecte a l’Ajuntament. Em van agafar i aquí estic”.

Convida a tothom a veure la mostra, perque hi veuran “color, sensacions i emocions. És el que intento transmetre amb els meus quadres”. L’exposició es pot vistar fins l’1 de setembre. Aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc el vernissatge.
L’horari de la mostra és de dilluns a dissabte de 12 a 14 hores i de les 18 fins a 20 hores. Els diumenges es pot veure de 10 a 14 hores.