I després

Ask de Dust presenten el seu nou treball discogràfic “Ask the Dust loves you!”

La formació de Sant Feliu de Guíxols, Ask The Dust, torna al mercat musical amb la publicació del seu nou àlbum anomenat Ask the Dust loves you!

Compartiu aquesta història

La formació de Sant Feliu de Guíxols, Ask The Dust, torna al mercat musical amb la publicació del seu nou àlbum anomenat Ask the Dust loves you!
La veu i contrabaix del grup, Agus Segura, ens explica que “hem refet el grup, hem refet el repertori” i que “vam tancar l’etapa anterior perquè no avançavem”. En aquesta nova aventura han afegit tres nous components a la formació.

Sobre el seu nou disc ens comenta que “ens ho hem fet tot nosaltres”. Van iniciar el procés de gravació el passat mes de febrer i l’han enregistrat a l’Atzavara Club, la casa de l’Andreu Ferrer i a Dani Records, fins el mes de maig passat. També han enregistrat el videoclip de la peça S’Agaroff que ha estat realitzat per Paula Oliver.

El disc ja es pot trobar gratuïtament en format digital clicant aquí i properament se’n realitzaran còpies en fomat CD “per un tema més romàntic, perquè ens agrada més tenir-ho en físic”.

Aquesta és la portada del nou àlbum de la banda, que ja està disponible en descàrrega gratuïta.

 

“Nosaltres sempre diem que fem country-punk, però també hi ha cançons més lentes, de folk. També algun blues i rock, es clar”, explica Segura.
Un cop tinguin les còpies físiques del disc editades, tenen previst fer la presentació de l’àlbum a Sant Feliu de cara al mes de novembre, conjuntament amb la banda Body Vishnu que també publica nou material.

L’actual formació la componen Agus Segura, contrabaix i veu; Albert Pascual, mandolina, guitarra i veus; Andreu Ferrer, guitarra i veus; Pere Puig, bateria; Robert Sánchez, steel guitar, dobro i veus; i Xavi Romero, guitarra i veus.

 

 

 

El més llegit

I després