I després

ESTATALS DE FOTO I VIDEO SUB A SFG

Compartiu aquesta història

En aquests dies s’ha fet l’anunci oficial que els fons marins de Sant Feliu de Guíxols acolliran al setembre vinent els campionats estatals de fotografia i vídeo subaquàtics que organitzen el Campionat d’Espanya d’Imatge Submarina 2015 XXVII NAFOSUB-XVII CEVISUB, organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) conjuntament amb la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS).
“La competició tindrà lloc entre els dies dimarts 15 i diumenge 20 de setembre, tot i que l’activitat relacionada amb el campionat arrencarà el dilluns 14 amb la recepció dels equips que competiran bé en la categoria de fotografia submarina en la 27 edició del NAFOSUB, bé en la categoria de vídeo submarí en la XVII edició del CEVISUB.
El preu de la inscripció per a cada equip és de 200 euros, que cobreixen l’estada dels competidors a l’Hotel GHT (4 estrelles) de s’Agaró de Mar en funció de cadascuna de les competicions.
Els concursants que prenen part en el NAFOSUB tenen cobert el dimecres 16 amb mitja pensió, el dijous 17 i el divendres 18 amb pensió complerta, el dissabte, que és dia lliure, amb allotjament i esmorzar i el diumenge 20, amb esmorzar.
Pel que fa als concursants del CEVISUB, tenen coberta la mitja pensió del dimarts 15, la pensió complerta el dimecres 16, el dijous 17 i el divendres 18, l’allotjament i l’esmorzar del dissabte 19 i l’esmorzar del diumenge 20.
En tots dos casos, el cost de l’aparcament de l’hotel no està inclòs en el preu.
D’altra banda, quant a les immersions, el preu d’inscripció inclou quatre immersions per als equips de fotografia submarina i tres per als de vídeo submarí; les ampolles i les càrregues d’aire de totes les immersions, els ploms dels equips que no vinguin de la península ibèrica; els refrigeris que s’oferiran entre immersió i immersió; l’aparcament en les zones que s’habilitaran de manera expressa per a la competició i el sopar del dissabte, en què es procedirà al lliurament de premis.
Pel que fa als aspectes concrets de la competició, els punts concrets resten pendents de determinar, però tots ells estaran en l’àrea de Sant Feliu de Guíxols.
Quant als horaris, les proves començaran a les vuit del matí i s’allargaran fins a les tres del migdia. La zona de descans durant la competició estarà situada a les carpes del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.
L’organització del Campionat d’Imatge té com a col.laboradors, en aquesta edició, el Centre d’Immersió Divers, el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació Llops de Mar.
Pel que fa a la seguretat i als serveis mèdics a terra i a mar, es compta amb la col.laboració del GEAS de la Guàrdia Civil i de la Creu Roja”.

El més llegit

I després