I després

Esportistes de l’associació de pesca de Sant Feliu participen en dos campionats

Amb els resultats obtinguts, Jose Manuel Sánchez i Juan Movilla s’han classificat pel Campionat d’Espanya Veterans

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 20 d’abril va tenir lloc a Canet de Mar el Campionat de Catalunya MarCosta Veterans 2024, prova classificatòria pel Campionat d’Espanya. L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols hi va estar representada per cinc pescadors de més de 55 anys.

L’entitat explica que Jose Manuel Sánchez va quedar dotzè, Juan Movilla, tretzè, Jordi Segura, vint-i-unè, Rafael Artacho, vint-i-cinquè i Miquel Morral, vint-i-sisè. Amb aquests resultats, Sánchez i Movilla estan classificats pel Campionat de Espanya Veterans 2024. La competició constava de dues mànegues, on de dia es van pescar oblades i sorells i de nit, pagells i oblades.

D’altra banda, cinc representants de l’entitat varen participar a principis d’abril al Campionat del Món d’Embarcació Fondejada celebrat a Eivissa.

La prova consistia en tres mànegues que puntuaven i una altra d’entrenament “on els nostres esportistes es van haver d’adaptar a un entorn amb escassa presència de captures i amb unes talles mínimes elevades que dificultaven aconseguir captures puntuables”, destaquen des de l’entitat.

Xavi Pérez Rojo, Josep Barceló, Óscar Ortiz, Mon Esclusa i Quim Arqué “van demostrar la seva perseverança” i van acabar en setena posició. Al campionat hi varen participar 16 equips provinents d’Itàlia, Espanya, França, Portugal, Irlanda i Suïssa.

L’entitat recorda que “les captures, com ja és habitual en totes les competicions, són tornades a l’aigua en perfecte estat”.

El més llegit

I després