I després

Escalfa motors la segona edició del Festival d’Aquí

Compartiu aquesta història

■ La proposta està centrada en l’àmbit local, abastant diverses propostes de comerços, serveis i restauració, a més d’activitats per tota la família

 

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de setembre arriba a Sant Feliu la segona edició del Festival d’Aquí, que s’estrenava l’any passat amb gran èxit d’assistència. Aquesta proposta engloba cultura, gastronomia i comerç local, en un espai situat als Jardins Juli Garreta.

Els visitants hi podran gaudir de propostes de comerços i serveis de restauració locals, amenitzats per tot tipus d’activitats i tallers per a grans i petits, actuacions musicals, de dansa i de cultura, també de Sant Feliu. A continuació podeu consultar totes les activitats:

 

Racons artístics, durant tot el festival.
-Llibres artístics: instal·lació artística i repartiment de llibres a diferents espais dels Jardins Juli Garreta. A disposició de tothom qui els vulgui agafar.
-Comparteix el teu millor record viscut a la nostra ciutat.

 

Divendres 23 de setembre, de 18 a 03 hores.

Espai Jam Sessions. De 18 a 21h a l’Escenari Jam Sessions. Participeu-hi amb el vostre instrument i improviseu. Obert a tothom. Gratuït.
Taller de bioconstrucció. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Coneix i familiaritza’t amb els materials de la natura i construeix una tova amb els teus peus i mans. Porta roba que es pugui embrutar. Activitat per a infants a partir de 3 anys. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia. Aforament màxim 30 infants. Gratuït. A càrrec de Cocu.
Torneig d’escacs. De 18 a 21h a l’Espai Tallers. Participa en el torneig, demostra el teu talent i guanya premis del Festival D’AQUÍ! És un torneig per a totes les edats i sense importar el nivell dels participants. Inscripcions prèvies al correu: bigasjordi@gmail.com. Gratuït. A càrrec del Club Guixolenc d’Escacs.
Activitats esportives. De 18.30 a 19.30h a l’Escenari principal. Practica activitats esportives diverses, com ara Zumba, Salsa i molts més! Recorda portar roba còmoda. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. A càrrec d’Olympic Gym.
Los Chatarra. Rock ‘n’ Roll desenfadat. De 21.30 a 22.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
Les que Faltaband. Banda femenina de versions amb un espectacle festiu. De 23.15 a 00.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
Xavier Calvet. Música d’arrels americanes feta a Sant Feliu de Guíxols. De 01.15 a 02.45h a l’Escenari principal. Gratuït.

 

Dissabte 24 de setembre, de 12 a 03.00 hores.

Jumping. D’11 a 12h a l‘Escenari principal. Entrenament físic dinàmic sobre un llit elàstic individual. Es faran dos torns de 30 minuts. Recorda portar roba còmoda. Inscripcions prèvies a través del telèfon 651 02 75 33 o del compte d’Instagram @focus_evolution_gym. Aforament màxim: 12 persones/torn. Preu: 5€. A càrrec de Focus Evolution Gym.
Xerrada pràctica de nutrició. De 12 a 13h a l’Escenari Jam Sessions. Saps com llegir l’etiquetatge nutricional? Una xerrada de la mà de @soul.fit7 per aprendre a llegir les etiquetes dels aliments i identificar aquells que ens aporten beneficis nutricionals. A càrrec de Montse Maruny, dietista i nutricionista. Gratuït.
Xerrada d’alimentació fitness. De 13 a 14h a l’Escenari Jam Sessions. “Com definir?” Una xerrada per conèixer les pautes i els aliments que ens ajudaran a definir la musculatura, juntament amb la pràctica del fitness i l’entrenament esportiu. Gratuït. A càrrec de Joan Carles Ortega Mateu de Gimnàs Vital.
Espai jam sessions. De 15.30 a 18h a l’Escenari Jam Sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.
Taller de tasses personalitzades. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Personalitza una tassa de ceràmica al teu gust, utilitzant pintures i altres elements. Aquest taller és per a grans i petits. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia.. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. A càrrec d’Ohana.
Tai-Txi. De 17 a 18h a l’Escenari principal. Practica exercicis dinàmics i terapèutics en una classe de Tai-txi. Recorda portar roba còmoda.. Aforament màxim: 30 persones. Gratuït. Classe a càrrec d’Espai Ganesha.
Demostració i degustació de còctels. De 18 a 19h a l’Escenari Jam Sessions. Aprèn a picar gel i a fer diversos còctels de la mà d’un professional, i després tasta’ls. Aforament màxim: 20 persones. Gratuït. Taller a càrrec de La Gàbia dels Mussols.
Construïm una peixera. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Personalitza una peixera amb diversos elements i construeix una llar per a un peix. Inscripcions a l’Espai tallers el mateix dia. Aforament limitat. Gratuït. Taller a càrrec de Llibreria Espai Lector Nobel.
Taller de clauers mariners. De 19 a 21h a l’Espai Tallers. Aprèn a fer nusos mariners i crea clauers amb tota la família! Els mariners t’ensenyaran a fer-ho. Aquest taller és per a grans i petits. Aforament màxim: 50 persones. Gratuït. Taller a càrrec de l’Associació Llop de Mar.
Marco Deita. Versions acústiques de cançons flamenques. De 19 a 20.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
Hound Dogs. Rock ‘n’ Roll dels 70’s i 80’s. De 21 a 22.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
Mistreet Dance Studio. Actuació de dansa urbana. De 22.30 a 23h a l’Escenari principal. Gratuït.
La Tropical. Banda de versions que fan vibrar generacions! De 23.30 a 1.30h a l’Escenari principal. Gratuït.
DJ Sergi_B. Èxits actuals per gaudir de la nit. D’1.30 a 3h a l’Escenari principal. Gratuït.

 

Diumenge 25 de setembre, de 12 a 01.00 hores.

Ioga. D’11 a 12h a l’Escenari principal. Classe dirigida de ioga. Troba el teu equilibri entre l’energia Yin i Yang, a través de la pràctica de Slow Vinyasa Yoga, adaptada a tots els nivells. Recorda portar estoreta i roba còmoda. Aforament màxim: 30 persones. Gratuït. Classe a càrrec de Somos Yoga Twins.
Animació infantil marinera. De 12 a 13h a l’Escenari principal. Descobreix una història a través de diferents cançons, danses, màgia i jocs inspirats en el mar. Gratuït. Espectacle a càrrec d’Esquitx Lleure.
Biutysoul. Duo de versions acústiques de temes clàssics i actuals d’estil soul, pop i R&B. De 13.30 a 14.45 a l’Escenari principal. Gratuït.
Espai Jam Sessions. De 15.30 a 17h a l’Escenari Jam sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.
Xerrada pràctica de tècniques hipopressives. De 17 a 18h a l’Escenari Jam Sessions. Una xerrada per conèixer en profunditat les tècniques hipopressives i els seus beneficis. Gratuït. Xerrada a càrrec de l’Eva Corral, entrenadora personal, especialitzada en Pilates i tècniques hipopressives, i coach de Low Pressure Fitness.
Treballem amb suro. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Deixa volar la teva imaginació i aprèn a treballar amb el suro de manera creativa! Collarets, estampats, vaixells… i tot allò que se t’acudeixi! Inscripcions el mateix dia a l’Espai tallers. Aforament màxim: 20 persones. Preu: 4€. Taller a càrrec de Racons d’Art.
Art i vi. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Sigues artista per un dia, pintant un quadre del mar, maridat amb una copa de vi. Aprèn d’una artista les tècniques essencials de la pintura acrílica, i elabora la teva pròpia creació. Inscripcions el mateix dia a l’Espai Tallers. Aforament màxim: 10 persones. Preu: 4€. Taller a càrrec d’Art Estudi Nati Ramon i El Talleret.
Dansanimàlia. Actuació de dansa. De 18 a 18.15h a l’Escenari principal. Gratuït.
Passarel.la Guíxols. De 20 a 21h a l’Escenari principal. Passarel·la de moda a càrrec de diferents comerços de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït.
Con cuerdas de rumba. Versions acústiques de cançons flamenques, clàssiques i actuals. De 21.30 a 22.45h a l’Escenari principal. Gratuït.
DJ Alex G. Pop i Techno-pop dels 80’s i 90’s. De 23 a 1h a l’Escenari principal. Gratuït.

El més llegit

I després