I després

El nou Tramuntana podria entrar en funcionament abans de finals de curs

Compartiu aquesta història

Ja fa unes setmanes que han començat les obres del nou centre de Treball Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols. De moment han començat els treballs d’excavació dels terrenys on s’ubicarà el nou centre, a l’avinguda Europa a tocar del col·legi Baldiri Reixach. La previsió inicial és que al mes de febrer s’acabin les obres del nou centre i que després s’adeqüi l’espai per acollir una 30ª d’usuaris.

Avui durant una visita d’obres l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha qualificat el nou centre Tramuntana com important per a la ciutat i ha explicat que el consistori invertirà uns 800 mil € en l’adequació de l’espai i les obres.

 

Per la seva banda, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Sílvia Romero, ha destacat que el nou espai permetrà millorar la qualitat de vida dels usuaris del centre Tramuntana.

 

El nou Tramuntana permetrà la incorporació d’una desena de noves places d’un Servei Ocupacional d’Inserció. Actualment molts usuaris d’aquest servei de la nostra ciutat han d’anar fins a Palafrugell. Ho explica Pere Cañigueral, gerent del centre Tramuntana.

 

A la visita també hi ha assistit Laura Serrano, regidora d’acció social de Sant Feliu.

Cap a finals de curs es preveu poder fer el trasllat de l’actual centre del carrer garrofers al nou Tramuntana de l’avinguda Europa.

El més llegit

I després