I després

Es restringirà l’estacionament de vehicles al carrer Jacint de Pau només per a veïns

Compartiu aquesta història

Com ja passa als carrers Sant Elm i al Molí de les Forques, els veïns del carrer Jacint de Pau seran els únics autoritzats a estacionar en aquesta via. Es tracta d’un carrer sense sortida i amb únic accés des de la carretera de Tossa. Molt sovint, especialment a l’estiu i els diumenges, la via s’omplia de vehicles fent impossible l’accés als propis veïns i també provocant algun ensurt pel mal estat del paviment.

Ahir a la tarda una 15a de veïns van assistir a una reunió convocada per l’Ajuntament en la que es va explicar que el consistori vol convertir la via en zona d’aparcament exclusiu pels residents.

El consistori s’ha compromès a reparar el paviment del carrer per millorar-ne la seguretat.

Josep Saballs és regidor d’urbanisme.

Els veïns del carrer Jacint de Pau van rebre amb satisfacció la notícia. Ara tenen fins a finals de mes per recollir una targeta identificativa que els permeti estacionar en aquesta via. La restricció d’aparcament es posarà en marxa en unes setmanes.

A la sortida de la reunió els veïns es mostraven satisfets amb la nova mesura i per la dignificació d’aquesta zona propera al Monestir. De fet, a l’horitzó hi ha la intenció de pacificar de trànsit tota aquesta zona final de la carretera de Tossa. La Maria Rosa i la Pietat, són veïnes de Jacint de Pau.

Tot i que a partir de finals de mes només hi podran aparcar els veïns, les obres per millorar el paviment podrien endarrerir-se fins passat l’estiu, per evitar la coincidència amb l’estiu.

El més llegit

I després