Es restaura la porta de l’Ajuntament de Sant Feliu cremada el 2 de juliol

La portalada de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que va patir una agressió quan algun desconegut li va calar foc la matinada del 2 de juliol, ha estat restaurada i aquest divendres se li imprimirà el vernís per tal de tornar-la al seu estat anterior.

Aquest divendres al matí, els treballadors i visitants del consistori hauran d’accedir a l’edifici per la porta de la façana del passeig mentre els pintors acaben d’enllestir la reparació que s’ha portat a terme i de la qual l’Ajuntament espera que l’assegurança cobreixi els costos que suposaran els treballs que tornaran la normalitat a l’accés principal a partir de dissabte.

Recordem que un o més vàndals varen vessar líquid inflamable a la base de la portalada i, acte seguit, li varen calar foc la matinada del 2 al 3 de juliol malmetent seriosament la part baixa i mobilitzant policia i bombers que varen poder neutralitzar l’incendi a temps..

El regidor, Francisco Cárdenas, va declarar al dia següent que s’estaven plantejant la instal·lació de cameres de vigilància en aquest edifici i en altres equipament ja que era la segona vegada que la porta patia una agressió d’aquestes característiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació