I després

Es restaura la porta de l’Ajuntament de Sant Feliu cremada el 2 de juliol

Compartiu aquesta història

La portalada de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que va patir una agressió quan algun desconegut li va calar foc la matinada del 2 de juliol, ha estat restaurada i aquest divendres se li imprimirà el vernís per tal de tornar-la al seu estat anterior.

Aquest divendres al matí, els treballadors i visitants del consistori hauran d’accedir a l’edifici per la porta de la façana del passeig mentre els pintors acaben d’enllestir la reparació que s’ha portat a terme i de la qual l’Ajuntament espera que l’assegurança cobreixi els costos que suposaran els treballs que tornaran la normalitat a l’accés principal a partir de dissabte.

Recordem que un o més vàndals varen vessar líquid inflamable a la base de la portalada i, acte seguit, li varen calar foc la matinada del 2 al 3 de juliol malmetent seriosament la part baixa i mobilitzant policia i bombers que varen poder neutralitzar l’incendi a temps..

El regidor, Francisco Cárdenas, va declarar al dia següent que s’estaven plantejant la instal·lació de cameres de vigilància en aquest edifici i en altres equipament ja que era la segona vegada que la porta patia una agressió d’aquestes característiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després