I després

El gran Circo Europa fa parada a Sant Feliu en la seva primera gira per l’Estat

Compartiu aquesta història

Amb la Festa Major arriba també el circ que, habitualment, no s’anuncia dins dels actes atès que és una activitat externa però que tradicionalment forma part de d’aquestes diades en què la Ciutat es trasbalsa per tal d’acollir les parades, atraccions, concerts, balls i focs que identifiquen les festes majors d’aquesta zona de la Mediterrània.

Hem pogut tenir contacte amb els integrants del Circo Europa, un dels pocs que solen visitar la zona que encara mai no havia fet parada a Sant Feliu, que fa la seva primera gira per l’Estat i en el qual hi treballen entre artistes, muntadors, conductors, operaris, etc. un centenar de persones per muntar i treballar sota una carpa impressionant de més de 200 m.

S’han hagut d’adaptar a la normativa aprovada per l’Ajuntament que prohibeix l’exhibició i l’actuació d’animals per la qual cosa han anat adaptant la seva oferta artística ja que segons asseguren cada vegada proliferen més els ajuntaments que apliquen aquesta normativa.

Per això els equilibristes, malabaristes funambulistes i pallassos són el nucli principal de l’espectacle executat per persones de gran quantitat de nacionalitats que ofereixen números com ara les estàtues vivents d’or, un col·lectiu d’atletes que ofereixen les seves habilitats amb fantasies de collita pròpia i altres tradicionals adaptades als nostres temps.

Aconsellen gaudir d’una versió adaptada, aèria, de la llegenda de Tarzan i Jane o de pallassos experimentats que han voltat el món oferint els seus números d’humor al temps que destaquen que ofereixen una barreja de diversió, alegria i risc que conviden a compartir.

Ofereixen una sessió única tots els dies fins el 8 d’agost, a partir de 8 euros, a la carpa instal·lada al costat de la gasolinera BP de Sant Feliu.

El més llegit

I després