I després

ES PROJECTA UNA NAU POLIVALENT A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està contemplant la possibilitat de disposar d’una nau polivalent i ja s’està treballant amb dues possibilitats: l’adquisició d’una infraestructura, propietat de particulars amb els quals ja s’està negociant, o bé la construcció d’un annex al pavelló Carles Nadal, al costat de la deixalleria, que es comunicaria i permetria compartir vestidors, zones comunes i altres serveis.

Segons declarava l’alcalde, Carles Motas, podrà acollir esdeveniments sota cobert, com activitats de Carnaval, Reis, etc. També podria ser una alternativa en dies de mal temps als programats en altres espais a l’aire lliure, com el Guíxols Arena que actualment no s’han pogut traslladar, com és el cas de SanFeFunk que es va haver de suspendre per la pluja.

Una altra de les utilitats que es contempla és la seva disponibilitat per a moltes entitats esportives, lúdiques i musicals de la ciutat que no tenen espais per entrenar i assajar tots els dies de la setmana, ja que la majoria concentren els seus horaris entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre, que és el tram en què els més petits poden realitzar les seves activitats, i en què es col·lapsen els pavellons i això permetria aprofitar els recursos ja que, a hores d’ara, no es pot establir un calendari que doni satisfacció a totes les demandes.

Quant a les naus ja construïdes, l’alcalde preferia no donar detalls, ja que s’està negociant amb diversos propietaris, però el plantejament seria fer una adquisició en el cas que es trobés un espai que reuneixi les condicions.

Molts municipis del nostre entorn ja disposen d’un equipament d’aquestes característiques que donen resposta a les necessitats de les entitats, com és el cas de Palamós, Llagostera o Calonge-Sant Antoni, entre altres.

El més llegit

I després