I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONCENTRACIÓ I CONFECCIÓ DE LLAÇOS A SANT FELIU
El passat dimecres a les 6 de la tarda, centenars de persones es varen tornar a concentrar a les portes de l’Ajuntament en el dia de convocatòria de vaga, on es va subministrar material plàstic de color groc per confegir llaços destinats als balcons, a través dels quals es demana la llibertat dels presos.
En aquesta ocasió no hi varen haver parlaments, però si comentaris entre els concentrats sobre la situació, i la cantada final de l’himne d’Els Segadors.
La presidenta de l’ANC a Sant Feliu, Alba Malagelada, va declarar a la nostra emissora que s’han exhaurit les places dels 6 autobusos de Sant Feliu que dissabte es desplaçaran a la manifestació del carrer Marina de Barcelona.
Dijous a la nit una caravana de més de 30 vehicles varen fer sonat els clàxons pels carrers de la ciutat en protesta per l’empresonament de Carme Forcadell.

 

S’AMPLIA EL TERMINI PER MATRICULAR-SE EN ELS CURSOS D’ANGLÈS
Durant el curs 2017-2018, el “Centre Universitari d’Idiomes a Distància” de la UNED impartirà a Sant Feliu de Guíxols dos cursos d’anglès en el marc del conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu i el Centre Associat de la UNED a Girona.
Es tracta dels nivells avançats: “B2” i del nivell superior “C1” d’anglès , una ocasió per millorar el vostre coneixement de l’anglès, ja que el sistema semipresencial pot ser compatible amb diferents casuístiques personals o laborals, amb horaris més flexibles per a l’autoestudi.
Trobareu tota la informació en el següent ARXIU

 

TREBALLS A LA CARRETERA DEL BUTANS
Aquest divendres s’ha tancat de forma excepcional el camí dels Butans (des del Poble Nou fins la carretera de la Vall d’Aro) per encarregar la neteja i retirada de la sorra a la calçada.
L’últim episodi de pluja forta va deixar sorra en molts trams d’aquest vial, en alguns casos en bona part del carril de circulació, que podia comportar un potencial risc d’accidents.
Entre les 5 i les 6 de la tarda ja s’ha restablert el trànsit, després de finalitzar els treballs d’aquest vial molt concorregut, especialment com a punt de sortida de la ciutat.

 

ESPECTACLE INFANTIL D’IL·LUSIONISME DE LA XARXA
Aquest dissabte, 11 de novembre a les 18:00 h. La Xarxa presenta al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu un espectacle de màgia, coreografies i malabars a càrrec del Mag Stigman, il•lusionista acompanyat a l’escenari per una ballarina, on presenta “un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest show, combinació d’il•lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família”.

 

ENTRADES A LA VENDA DE ’OBRA “ELS TRES ANIVERSARIS”
El diumenge de la setmana entrant, 19 de novembre, teatre professional al Narcís Masferrer de Sant Feliu amb la representació de “Els tres aniversaris”, una lectura lliure de Rebeka Kricheldorf sobre les tres germanes de Txékov.
Direcció: Jordi Prat i Coll. Intèrprets: Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas, Victòria Pagès, Anna Alarcón i Albert Triola.
“La Irina volia una gran festa amb música, ball i molts convidats, però els pocs que han vingut estan asseguts a terra, desganats. La festa d’aniversari fracassa, també, els dos anys següents per culpa de deutes, intents de suïcidi…”
Venda anticipada a www.codeticktets.com i Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.

 

“TRAZOS DE SANGRE” ES PRESENTARÀ LA SETMANA ENTRANT
Aquest dissabte 11 de novembre a les 19:00h. es presentarà a la Casa Irla el llibre “Trazos de sangre”, de Marc Juera i David Sandó, una novel·la realitzada a quatre mans, que comptarà amb la presència dels autors que ampliaran la següent sinopsi: “La vida de Surii ha canviat radicalment després de l’atac a l’Acadèmia. Envellit, lesionat i derrotat en cos i ànima, el mag haurà d’afrontar ara el seu major repte: viatjar fins al Continent Salvatge, un lloc situat en els confinis de la Terra al que solament un boig s’atreviria a anar, a la recerca d’una cura per al seu mal; una cura el preu de la qual haurà de pagar amb sang”.

 

LA SETMANA ENTRANT, CONFERÈNCIA DE SOM ENERGIA
El divendres de la setmana entrant, 17 de novembre a les 19:00 h. se celebrarà a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una conferència sobre Som Energia amb l’enunciat “Energia Verda a casa nostra, ara és possible!”, a càrrec de Som Energia, la primera cooperativa energètica de l’estat espanyol que ofereix la possibilitat de consumir energia produïda a base de fonts renovables, a més de potenciar nous projectes energètics renovables.

 

3 ACTIVITATS DEL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR
1-31 Marxa de l’arròs, el 19 de novembre amb sortida a les 8h. de la piscina municipal per anar a Can Rifà. Donació 8€ el dinar o bé 12€ esmorzar i dinar cal dur plat got i coberts.
Cal confirmar abans del 17 de novembre. Informació: c.e.montclar@gmail.com
2-Excursionisme Infantil/Juvenil 18 i 19 de novembre Acampada: Marxa de l’Arròs i taller de pa. Sortida dissabte a les 15h davant del Centre Montclar. Recollida diumenge a Can Rifà a les 17h. Donació de 8€ pel dinar dels acompanyants.
-3 Mostra de Cant Coral de la Coral Cypsella, el 19 de novembre a les 18h. a l’Església de Santa Maria. Activitat gratuïta.

 

CONCERT A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
Aquest divendres, 10 de novembre a les 21:30 h. torna l’activitat musical a Cas Romagué – Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols (carrer Algavira 65-69) amb un concert i Jam Session a càrrec de de Luis González Groove Trio & Sandra Fern Concert & Jam Session.

 

SUSPESA PRESENTACIÓ DE LLIBRE A LA BIBLIOTECA
Omnium Cultural i la Biblioteca Octavi Viader informen que la presentació del llibre “La Matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global”, de Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i enginyer agrícola, prevista per aquest dissabte, 11 de novembre a les 19h. queda suspesa i es traslladarà a una altra data que s’anunciarà oportunament.
“Alexandre Deulofeu va observar que la història es repeteix en cicles perfectament definits. Els seus estudis el varen portar a poder fer algunes prediccions: la desintegració soviètica, la reunificació alemanya, l’expansió xinesa, el desmembrament d’estats europeus, expansió d’una Alemanya forta i la desintegració de l’Estat espanyol l’any 2029”.

 

CONCERT DE FOX NIGON A LA GOLETA
Aquest dissabte 11 de novembre, a partir de les 23:30 h., al bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu. Actuació + Dj. de La Goleta: Entrada amb consumició
Aquesta activitat és la segona part d’una nit que s’inicia a les 20:30h amb un menú especial a La Casa de Carmen i que tindrà continuació a La Goleta.
Telèfons d’informació i reserves: 972.822.926 i La Goleta: 972.323.458.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 11 de novembre
Camp de Futbol Josep Sunyer i Arxer
E.F. Sant Feliu
09,00 h. Aleví B – Quart
09,00 h. Aleví C – Pals
11,00 h. Benjamí A – Girona
11,00 h. Prebenjamí A – Prebenjamí B
12,30 h. Infantil B – Monells
16,00 h. Juvenil A – Sant Celoni
18,00 h. Futbol empreses Bar Moreda – La Pansa

Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
10,30 h. Preinfantil Masculí Blau – Olot
10,30 h. Mini Masculí – Masmitjà
12,30 h. Premini Femení – ADEPAF
16,00 h. Sots 25 Masculí – Roses
18,00 h. Senior Masculí – Pineda

Diumenge 12 de novembre

Camp de Futbol Josep Sunyer Arxer
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Benjamí D – Palafrugell
11,00 h. Benjamí E – Pals
12,30 h. Cadet C – Sils
17,00 h. Vilartagues CF – Salt

Pavelló “Carles Nadal”
12,00 h. Junior Femení – Nou Caulès

El més llegit

I després