I després

Es presenta la primera cursa Corre Poble dels municipis del Baix Empordà

Compartiu aquesta història

El proper 1 d’abril es farà a Palamós la primera edició de la cursa Corre Poble, una iniciativa coordinada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i que involucra a tots els municipis de la comarca.

Els participants corren a títol individual, però alhora ho faran representant el seu municipi, pel que la cursa també tindrà un poble guanyador segons la classificació general.

Xavier Gamero, director del Consell Esportiu del Baix Empordà ho explica a Ràdio Sant Feliu.

D’aquesta manera, un cop es fa la inscripció a la cursa s’ha de triar a quin municipi representar i es regalarà una samarreta personificada per a cada localitat.

Els guanyadors individuals de categoria masculina i femenina aconseguiran un obsequi i el poble amb major puntuació s’endurà la preuada copa que estarà tot un any al poble guanyador, fins la cursa següent.

La iniciativa vol promocionar l’activitat física, la cohesió social i el sentiment de pertinença a la població i la intenció és que cada any una localitat diferent sigui l’amfitriona de la cursa.

L’organització ha consensuat que la data del Corre Poble sigui sempre el dissabte previ a la Setmana Santa, cosa que enguany recau en el primer d’abril.

Les inscripcions ja són obertes a un preu de 10€ fins a mitjan febrer i de 15€ a partir de llavors, fins a exhaurir el miler de dorsals previstos. Podeu fer la inscripció al web curses.cat.

Ja hi ha més de 200 participants inscrits.

Aquest matí s’ha fet la presentació de l’esdeveniment esportiu a Palamós, amb la presència d’autoritats comarcals i locals dels diferents pobles implicats en aquesta iniciativa que neix aquest 2023.

El més llegit

I després