I després

ES PRESENTA EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

El dissenyador i professor d’aquesta disciplina a l’Institut Sant Feliu de Guíxols Juanjo Valeros és l’artista creador del Cartell de la Festa Major 2017. La seva proposta ha estat l’escollida d’entre un total de 17 que es van presentar a un concurs públic perquè aporta, entre altres, la presència del Peix Blau Ganxó (certamen gastronòmic que enguany celebra 25 anys), s’hi reflecteixen elements ganxons com la típica arcada del passeig del mar amb els fanals i sobretot aporta un punt de frescor, color i llum que simbolitza la festa. És la tercera vegada que l’Ajuntament opta a un concurs entre creatius i talents per fer el cartell de la festa o del carnaval.

Un peix blau que surt de l’aigua, amb actitud una mica xulesca i provocativa, amb ulleres de sol, que es posa davant de tothom i diu… “me’n vaig de festa major”. Aquest és el missatge que vol transmetre, i transmet, el cartell, presentat aquest dimarts 27 de juny als mitjans de comunicació.

Es dóna la circumstància que el mateix creador, Juanjo Valeros, va guanyar el primer premi del Concurs de Pintura Ràpida a Sant Feliu de Guíxols ara fa poques setmanes. És una persona amant del cartellisme i es mira amb molta cura els cartells, de forma que expressin allò que cal transmetre en cada moment: alegria i festa, emocions, color i molta gresca, en el cas de la Festa Major.

Els regidors del govern i l’alcalde han rebut l’autor d’aquest cartell i l’han felicitat. Ben aviat començarem a veure a tot arreu de Sant Feliu de Guíxols l’obra, en forma de pòster i possiblement en diferents aplicacions.

El més llegit

I després