I després

Es presenta a l’Ajuntament el Pla de Formació Comarcal per a entitats esportives de Sant Feliu de Guíxols

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col.laboració amb diversos ajuntaments de la comarca, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, impulsa el Pla de Formació Comarcal per entitats Esportives.

Compartiu aquesta història

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col.laboració amb diversos ajuntaments de la comarca, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, impulsa el Pla de Formació Comarcal per entitats Esportives.
Aquesta és una formació que consta de 14 jornades repartides entre el novembre de 2019 i el juny de 2020, i la seva finalitat és dotar de tota la informació necessària per tirar endavant una entitat amb coneixement i garanties.

Les entitats de Sant Feliu hi poden accedir de manera gratuïta, ja que l’Ajuntament n’és un dels organitzadors. Els objectius generals són: oferir una formació contínua a les entitats de la comarca, l’adequació i regulació d’aquestes a la legislació vigent, i dotar d’eines econòmiques, fiscals i comptables per a la gestió diària de les entitats esportives.

A l’acte hi va assistir el regidor d’esports del Consistori, David Oliveras, i la presentació de la iniciativa va anar a càrrec de Xevi Gamero, del Consell Esportiu del Baix Empordà. Oliveras recordava que “l’Ajuntament ha apostat per aquest pla de formació posant diners perquè puguem ser uns dels abanderats i que les nostres entitats i clubs puguin gaudir d’aquesta formació”.

Pel regidor, aquestes entitats “tenen un valor immens perquè, com vaig dir en la Diada de l’Esport Ganxó, l’esport ens implica valors, formacions, educació, tot això que donem a les nens i nens, que van acompanyats d’adults i de joves que els fan d’entrenadors” comentant que “tot això és una educació global i recíproca, perquè ens enriqueix com a societat”.

Les formacions es faran a Palafrugell, ja que és un punt intermig entre les poblacions que abarca, i les incripcions es tanquen el 29 d’octubre. Clicant aquí teniu accés al seu web amb tota la informació.

 

El més llegit

I després