I després

Campanya de recollida de joguines de la Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro

Un any més, Creu Roja Joventut de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols - Vall d'Aro, organitza una campanya de recollida de joguines per poder lliurar-los als nens més desprotegits de la seva àrea d'influència: Castell-Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Un any més, Creu Roja Joventut de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, organitza una campanya de recollida de joguines per poder lliurar-los als nens més desprotegits de la seva àrea d’influència: Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Una campanya que porten duent-la a terme gairebé 30 anys ininterrompudament i en la qual es poden donar joguets tot l’any. Es demana la col·laboració de tothom que puguin aportar joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

Per aquest fet han col·locat 8 punts de recollida en les diferents poblacions a les quals es dona cobertura a aquesta campanya:

  • Centre Cívic Tueda de Sant Feliu de Guíxols
  • Centre Cívic Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols
  • Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols
  • Oficina de Turisme de Platja d’Aro
  • Biblioteca Municipal de Platja d’Aro
  • Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró
  • Serveis Socials de Santa Cristina d’Aro
  • Punt d’igualtat Santa Cristina d’Aro

També es poden portar joguines a la seu de Creu Roja.

Per tal de poder inscriure’s en la campanya s’ha d’haver nascut entre els anys 2009-2019 (ambdós anys inclosos). Les inscripcions de la campanya es duran a terme del 18 de novembre al 29 de novembre en els tres municipis, però cal demanar més informació a les oficines de Creu Roja o trucant al 972 82 22 00.

L’any 2018 es van repartir 685 joguines a nens amb edats compreses entre els 0 i 10 anys. A Sant Feliu de Guíxols es van beneficiar 48 famílies amb 52 nens i 45 nenes. A Castell – Platja d’Aro i s’Agaró 14 famílies amb 11 nens i 13 nenes. I a Santa Cristina d’Aro 8 famílies amb 8 nens i 8 nenes.

El més llegit

I després