I després

Es demana la màxima participació en el concurs de plantes i flors

Compartiu aquesta història

Des de l’organització del proper Concurs i Exposició de flors de Sant Feliu de Guíxols (del 5 i 6 de maig), es demana la màxima participació en el concurs per tal de donar visibilitat i de compartir aquelles plantes i flors que els seus propietaris cultiven en els seus jardins, eixides i interiors per tal de compartir-los, durant uns dies, amb la resta de la ciutadania i els visitants. A més poden assolir algun dels premis instaurats per l’organització que posa a la seva disposició un servei de transport per al qual només cal fer una simple trucada al 972 82 01 67. Les bases són les següents:

Modalitats de concurs:

Flor boscana, Cactus individual, Conjunt de cactus, Planta verda individual, Conjunt de plantes verdes (mínim 6 plantes), Planta florida individual, Conjunt de plantes florides (mínim 6 plantes), Bonsai, Orquídia (d’interior), Ornamentació, Ikebana, Ram de flors, Pom de roses, Clavell únic, Rosa única.

Bases:

 1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi.
 2. Els i les participants hauran de presentar les flors en testos o bé tallades. Per a les modalitats de rosa única i clavell únic l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
 3. Pel que fa a flors úniques, només se n’admetran un màxim de tres per concursant. Pel que fa als rams, el nombre màxim serà de dos per concursant.
 4. Quan una planta o ram, per la seva composició, pugui participar en més d’una modalitat, la comissió organitzadora decidirà a quina modalitat concursa.
 5. Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Les així exposades ho seran amb un rètol que ho indicarà. Les plantes de planter tindran aquesta mateixa consideració.
 6. Horaris de recollida al Monestir (entrada plaça Abadia):
  • Plantes: Dijous 3 de maig d’11 a 13 h i divendres 4 de maig d’11 a 13 h i de 15 a 18 h.
  • Bonsais i orquídies: Divendres 4 de maig, de 15 a 18 h, i el dissabte 5 de maig, de 8 a 13 h.
  • Flors tallades: Dissabte 5 de maig, de 8 a 13 h.
  • Flor boscana: Dissabte 5 de maig, de 8 a 13 h.

Fora d’aquests horaris no s’admetran més flors.

 1. Per tal de facilitar la participació, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants que resideixin a la ciutat, un servei de recollida a domicili que caldrà demanar a l’Àrea de Cultura (telèfon: 972 82 01 67) abans del dimecres 2 de maig. El servei de recollida començarà el dimecres 2 de maig i acabarà el divendres 4 de maig.
 2. Hi haurà servei de vigilància.
 3. El dilluns 7 de maig, de 9 a 13 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant.
 1. El jurat qualificador estarà format per persones aficionades a les plantes i flors i personal tècnic especialista, i les seves decisions no podran ser apel·lades. El jurat no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades.
 2. Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa i a la millor ornamentació. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants al monestir.
 3. El lliurament de premis es farà el dilluns 7 de maig, a les 20 h, a la Sala Albertí del Monestir. Tothom qui participi al concurs rebrà un obsequi.

 

El més llegit

I després