Casa Irla concert traslladat // ERC- JERC; St.Jordi, República i Congrés

Nota d’ERC, Sant Jordi i La República

Any rere any, ERC i JERC Guíxols estarem presents a la Diada de Sant Jordi amb una parada a la Rambla Vidal, on a més de vendre llibres i material independentista, hi trobareu el nostre nou número del butlletí El Programa.

D’altra banda, el passat 14 d’abril ERC i JERC Guíxols vam fer dues ofrenes florals com a actes de commemoració de la República: el primer, al bust del President Irla a la Rambla de la Generalitat, i el segon, al monument en record a les víctimes del franquisme del Parc Miquel Murlà.

Els parlaments van anar a càrrec del regidor d’Esquerra a l’Ajuntament, en Jordi Vilà, i de l’historiador i exdiputat a Madrid, el figuerenc Francesc Canet que va destacar la importància de fer, encara avui dia, aquest tipus d’actes de memòria històrica per a totes aquelles persones que van lluitar per defensar les llibertats. I Vilà, va reivindicar de nou la República Catalana com a únic sistema d’organització territorial viable per a sortir de la crisi: tant de la que ens aboca el país veí, com de l’econòmica.

Congrés Comarcal

Aquest divendres, 20 d’abril, a les 21:15 h. a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols (c/algavira 65-67), la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya durà a terme el seu Congrés Comarcal per tal de renovar l’estructura comarcal del partit. L’acte comptarà amb l’assistència de la Secretària General d’ERC, Marta Rovira.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació