I després

Casa Irla concert traslladat // ERC- JERC; St.Jordi, República i Congrés

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC, Sant Jordi i La República

Any rere any, ERC i JERC Guíxols estarem presents a la Diada de Sant Jordi amb una parada a la Rambla Vidal, on a més de vendre llibres i material independentista, hi trobareu el nostre nou número del butlletí El Programa.

D’altra banda, el passat 14 d’abril ERC i JERC Guíxols vam fer dues ofrenes florals com a actes de commemoració de la República: el primer, al bust del President Irla a la Rambla de la Generalitat, i el segon, al monument en record a les víctimes del franquisme del Parc Miquel Murlà.

Els parlaments van anar a càrrec del regidor d’Esquerra a l’Ajuntament, en Jordi Vilà, i de l’historiador i exdiputat a Madrid, el figuerenc Francesc Canet que va destacar la importància de fer, encara avui dia, aquest tipus d’actes de memòria històrica per a totes aquelles persones que van lluitar per defensar les llibertats. I Vilà, va reivindicar de nou la República Catalana com a únic sistema d’organització territorial viable per a sortir de la crisi: tant de la que ens aboca el país veí, com de l’econòmica.

Congrés Comarcal

Aquest divendres, 20 d’abril, a les 21:15 h. a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols (c/algavira 65-67), la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya durà a terme el seu Congrés Comarcal per tal de renovar l’estructura comarcal del partit. L’acte comptarà amb l’assistència de la Secretària General d’ERC, Marta Rovira.

 

El més llegit

I després