I després

ES CREMA UN PORSCHE EN UN PARKING DE SFG

Compartiu aquesta història

El divendres, al voltant de les 9 del vespre, la Policia Local i els Bombers es varen desplaçar al carrer Capmany, 30 de Sant Feliu avisats que en un aparcament soterrat s’estava cremant un vehicle.
Una intensa fumera negra pujava per la façana i dificultava la visibilitat dels efectius que es varen equipar amb ampolles d’oxigen per fer-hi front.
A l’interior cremava un vehicle de la marca Porsche que, segons explicava el propietari a la nostra emissora, es va incendiar fortuïtament en el moment d’engegar-lo. Encara sostenia a la seva mà el petit extintor que incorporava el vehicle, amb el qual ens comentava que va aconseguir apagar les primeres flames però instants més tard va revifar amb més intensitat i ja no hi va poder fer front.
No li va quedar més remei que sortir de l’aparcament i avisar als serveis d’emergència que quan varen arribar es varen trobar amb una gran columna de fum que cobria tota la façana per la combustió.
El propietari suposava que deuria haver-hi algun sobrant de benzina al terra i que alguna guspira va propiciar el foc. També recordava que en el mateix aparcament hi havia dos o tres cotxes més.
Sortosament estava sa i estalvi, aparentment tranquil, es resignava de la mala sort en les seves vacances i es lamentava que, a més del vehicle, l’edifici estigués patint els efectes de la fumera que sortia per la bocana del garatge.
Mentre els bombers actuaven a l’interior, la Policia Local va activar un dispositiu que va crear un cordó de seguretat per tal de tallar el trànsit i la presència de curiosos que seguien el succés a llarga distància, atès que l’incendi es produïa a força metres de les cruïlles, justament enfront de l’Escola Municipal de Música.INCENDI FACE

El més llegit

I després