I després

Es crea a Sant Feliu la plataforma “Guíxols contra la pobresa”

Compartiu aquesta història

Un grup d’entitats de Sant Feliu de Guíxols s’ha constituït en nucli promotor de la plataforma ciutadana “Guíxols contra la pobresa” amb l’objectiu immediat de fer una recapta destinada a col·laborar amb la marató organitzada per TV3 i Catalunya Ràdio amb les entitats del tercer sector el diumenge 27 de maig.

Aquesta plataforma fa una crida a tota la ciutadania i a les entitats que ho desitgin per participar en aquesta iniciativa conjunta.

“Guíxols contra la pobresa”, s’ha posat d’acord amb els “Amics de la sardana”, que aquest dia celebra el 25è aplec de la sardana als jardins Juli Garreta del passeig. Els voluntaris de la plataforma organitzaran un servei de bar amb tapes, pastissos i altres productes que aportaran les persones i entitats que s’adhereixin a la iniciativa.

Les persones i entitats que es vulguin adherir a la jornada poden posar-se en contacte amb el correu electrònic: guixolscontralapobresa@gmail.com o bé trucar al telèfon de contacte: 662 35 97 50 de Jordi Respecta.

El proper dimarts, dia 22 de maig es farà una reunió de coordinació general de voluntaris a la seu del Centre Excursionista Montclar, c/ Capmany,100.

El més llegit

I després