I després

Es constitueix una nova associació que agrupa les empreses del polígon industrial Bujonis

La finalitat d’aquesta entitat és treballar de manera conjunta els diversos aspectes que afecten als negocis establerts a la zona

Compartiu aquesta història

El passat mes de juny es va constituir una nova associació d’empresaris que aglutina els negocis establerts al polígon industrial de Bujonis de Sant Feliu de Guíxols.

La finalitat d’aquesta entitat és treballar de manera conjunta els diversos aspectes que les afecten. El projecte va començar amb 11 empreses a les quals se sumaran properament més negocis establerts al sector. Així ens ho explica el seu president, Iván Castillo.

Aquest passat divendres, representants de les empreses associades es varen reunir a l’Ajuntament amb l’alcalde, Carles Motas i la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, per donar-se a conèixer i fer-los arribar les seves primeres inquietuds. Així valora la regidora la creació d’aquesta associació, que considera una “molt bona notícia” per obtenir un diàleg fluït.

A inicis del passat 2022, l’Ajuntament de la ciutat ja va iniciar diverses visites a les empreses del polígon industrial per conèixer la seva situació i problemàtiques.

El més llegit

I després