I després

Es constitueix l’Associació Guíxols Decideix

Compartiu aquesta història

El passat dilluns 16 d’agost a la biblioteca municipal Octavi Viader i Margarit es va constituir l’Associació Guíxols Decideix.
Tot i que el passat 25 d’abril ja es va realitzar la consulta sobre la independència a Sant Feliu de Guíxols, Guíxols Decideix neix amb la voluntat de fer pedagogia sobre el dret a decidir del poble català i realitzar activitats per fomentar la identitat, la llengua i cultura catalanes.

La nova junta està formada per:

Josep Albertí, president

Josep Ramon Llobet, vicepresident

Alfons Hereu, secretari

Lluís Serra, tresorer

Xavier Roca, Zoraida Morillas, Ernest Fuertes, Joaquim Pugnau i Festi Carles Benguerel com a vocals

Josep Albertí va agrair la tasca realitzada per Teresa Massegosa i Joan Sala, coordinadora i secretari de la ja dissolta Plataforma Guíxols Decideix, i va anunciar que l’associació participarà dels actes que s’organitzin a la ciutat en motiu de l’11 de setembre, que es realitzarà un acte públic de presentació de l’associació, s’intentarà portar el Correllengua a la ciutat i que entre l’octubre i el desembre es realitzarà una Assemblea General de socis per parlar sobre les activitats que es realitzaran el 2011.
Totes aquelles persones que vulguin fer-se sòcies o socis de l’associació poden posar en contacte amb l’associació trucant al 697.400.000. La quota per aquest 2010 es va fixar en 5€ que s’hauran d’abonar com a molt tard el dia de l’Assemblea General.
Guíxols Decideix espere que en els propers dies moltes ganxones i ganxons vulguin sumar-vos a aquest projecte transversal, democràtic i social pel bé de la ciutat i el país, tant si van participar en l’organització de la consulta com si volen afegir-s’hi ara.

El més llegit

I després