I després

Es constitueix l’Assemblea Local de Guíxols per la Independència

Compartiu aquesta història

Dimecres es va celebrar a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit l’acte públic en el qual es va constituir l’assemblea local de Guíxols per la Independència. Aquest acte va ser presentat per Carles Benguerel i va tenir una assistència de més de cinquanta persones interessades en el projecte

Durant l’acte va tenir lloc la presentació de la llista conjunta que es presentava al secretariat de l’assemblea. El secretariat està compost per: Josep Ramon Llobet i Poal, coordinador. Geòrgia Linares i Albertí, secretaria. Lluís Serra i Tarré, tresorer. Marc Franquesa i Reixach, vocal amb funcions d’imatge i comunicació i Josep Viader i Serra, vocal.

Un cop donada a conèixer la llista, que es presentava voluntàriament a configurar l’assemblea local de Sant Feliu de Guíxols, es va procedir a la votació i va ser refrendada per la majoria dels assistents. Durant els parlaments dels membres del secretariat es va destacar que la població de Catalunya està cansada de la situació actual i que aquesta ja ha mostrat reiteradament la seva maduresa democràtica per tal d’iniciar el procés d’emancipació nacional. És per tot això que el secretariat va remarcar que ha arribat l’hora d’unir esforços a favor de la sobirania i de conscienciar i mobilitzar la població de Catalunya per tal de poder exercir el dret a l’autodeterminació.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’assemblea local a través del correu electrònic guixols.anc@gmail.com, a traves de facebook cercant Guíxols per la Independència o twitter buscant @GuixolsANC.

El més llegit

I després