I després

Un grup de militants socialistes de Sant Feliu funden el corrent Opina-S

Compartiu aquesta història

Un grup de militants de l’agrupació del PSC de Sant Feliu de Guíxols ha distribuït una nota on comunica que s’ha constituït com a grup d’opinió interna amb l’objectiu de realitzar trobades, tertúlies, fòrums de discussió i debat, d’índole polític socialista, per parlar de qüestions relacionades amb l’actualitat, societat, ideologia i principis entre molts altres temes. Un model que asseguren que estan seguint moltes altres agrupacions socialistes.

La intenció és iniciar una línia de treball nova i constant que es pugui fer extensible al conjunt de la societat guixolenca fomentant una altra manera de fer política, obrint el partit a gent propera ideològicament però que, físicament, no s’atreveix a donar el pas. Unes convocatòries obertes a militants i simpatitzants amb un funcionament independent respecte a l’Agrupació Local i un punt de trobada on les persones puguin expressar les seves idees i opinions.

La major part d’aquestes reunions es realitzaran a la tarda-vespre al local del PSC (C/Tarragona 119) amb una periodicitat setmanal o bé quinzenal i la temàtica la marcaran els temes més candents o d’actualitat així com qüestions més profundes i ideològiques. .

Actualment, Opina-S, està organitzant xerrades amb els diferents corrents i plataformes d’opinió dins del partit per tal que exposin les seves tesis, arguments i idees. Precisament el dimarts, 19 de juliol, es va celebrar una reunió informativa amb un d’aquests corrents interns com és Esquerra Socialista de Catalunya (ESC) on hi van assistir una trentena de militants i simpatitzants tant de Sant Feliu de Guíxols com de poblacions veïnes.

ESC, durant la reunió, va fer un repàs de la seva història, va exposar els moviments i les seves idees com a corrent intern del partit, tan de cara al congrés del PSC com la seva visió del socialisme en general. També van presentar el manifest que han elaborat amb les seves propostes ideològiques bàsiques com la limitació dels mandats, un barem de sous de càrrecs públics, etc. A l’acte hi van assistir representants com ara Pau Sanromán (Conseller Nacional), Antonio Ruiz (Conseller Nacional) i Víctor Cerveto (responsable de comunicació d’ESC). L’acte va acabar amb un debat d’idees i una anàlisi profunda de la l’actualitat.

Properament, Opina-S, organitzarà reunions amb altres corrents d’opinió dins del PSC com ara Congrés des de baix i +PSC.

 

El més llegit

I després