I després

Es compleixen dues setmanes de la desaparició de la periodista Irene Rigall

Compartiu aquesta història

La redactora del diari El Punt, Irene Rigall (de 31 anys), desapareguda fa dues setmanes, (16 de març), quan se l’esperava a Sant Feliu (a la roda de premsa que Joan Alfons Albó havia convocat al restaurant Can Salvi, atès que és la corresponsal del diari gironí al Baix Empordà) continua en parador desconegut.

Recordem que tot i que estava de vacances havia confirmat la seva assistència, que més tard va anul·lar, i des d’aleshores continua la seva misteriosa desaparició.

L’important desplegament mediàtic, policial així com la del seu cercle familiar i d’amistats no ha estat suficient per poder localitzar-la tot i que la participació ciutadana ha estat molt activa i s’han pogut trobar diverses pertinences.

Dotzenes de trucades de ciutadans que contemplaven la possibilitat d’haver-la vist a llocs diversos de les comarques que van des de botigues de Platja d’Aro a polígons del Pla de l’Estany passant per Blanes, Maçanet, Vidreres o a Taialà, tampoc han donat els fruits desitjats si bé en aquest darrer punt es varen trobar els seus efectes personals.

Els Mossos d’Esquadra varen demanar que qui cregui haver-la vist no la perdi de vista fins que una patrulla faci acte de presència per tal de comprovar, en el moment, si es tracta de la persona en qüestió.

El passat cap de setmana es varen tornar a organitzar batudes particulars a la recerca de noves pistes que puguin aclarir quin pot ser el seu parador actual.

A moltes poblacions, com és el cas de Sant Feliu, es continuen posant cartells en espais públics per tal que algú , casualment, la pugui identificar.

Els telèfons de contacte continuen essent: el 972 181600 o bé el 112

D’altra banda, segons que informa aquest dimecres el diari El Punt, els Mossos d’Esquadra han pogut localitzar el seu mòbil ja que se’l va trobar un noi l’endemà de la desaparició de la periodista al costat d’un arbre a tocar de l’edifici de l’Auditori de Girona. El noi va substituir el seu telèfon pel d’Irene Rigall, i quan el va engegar, a través de l’IMEI, els Mossos el van localitzar i van anar a buscar el noi. Després de trobar el telèfon de la jove, els Mossos han demanat les imatges de les càmeres de seguretat de l’Auditori de Girona, però com que han passat més de deu dies, s’han esborrat i no s’han pogut visionar. El 20 de març passat també es va localitzar la bossa de mà d’Irene Rigall amagada en uns matolls al barri de Taialà. Dins hi havia la seva documentació, la càmera de fotos, les ulleres i objectes personals.

El més llegit

I després