I després

ERC Guíxols i l’aparcament / Revetlla Atzavara

Compartiu aquesta història

ERC Guíxols demana que s’utilitzin els aparcaments alternatius
per autocars i camions

Amb l’arribada de l’estiu i de major afluència de visitants a la nostra ciutat, apareix un tema recurrent com és el de l’aparcament.

En les darreres setmanes aquest problema s’ha vist agreujant degut a la gran afluència d’autocars i camions ens els pàrquings gratuïts del centre de la vila, cosa que provoca que les places d’aparcament per turisme encara sigui menor, ja que els autocars ocupen més d’una plaça alhora d’estacionar-se.

Des d’ERC Guíxols demanen que es solucioni aquest problema i s’estacionin aquest vehicles a l’aparcament per vehicles pesants situat entre el camp de futbol de Vilartagues i la benzinera, i així no dificultar encara més l’aparcament, sobretot en cap de setmana dels turismes.


 

Revetlla Atzavara

DIVENDRES 22 DE JUNY – 22:00h
BRIGHTON 64
(Barcelona, Garage Mod Legends)

La llegendària banda de Barcelona que al llarg dels anys 80 va ajudar a crear l’escena independent del nostre país, amb discos emblemàtics com “Barcelona Blues”, “Haz el amor” o “La casa de la bomba”, ha tornat per quedar-se.

L’any passat van celebrar la fundació del grup amb una exitosa gira que els va tornar a apropar als fans de sempre i a les noves generacions de seguidors, i en aquests moments es troben enregistrant als estudis Ultarmarinos de Sant Feliu de Guíxols el que serà el primer àlbum amb cançons noves des de 1987, i que publicarà el segell Bcore Disc a la tardor d’enguany.

Aprofitant l’avinentesa, i només uns dies abans de la seva participació al festival popArb, Brighton 64 actuaran en directe a l’Atzavara Club de Sant Feliu, divendres 22 de juny, a les 22.00 h.
Entrada 5 €


DISSABTE 23 DE JUNY – 20:00h

NEGRO
20:00h – (València, Folk Experimental)
21:30h – BBQ FROM HELL
THE LIZARDS
23:00h – (BCN, Rock’n’roll Queens)
MACHO
00:00h – (BCN, Garage/Soul)
01:00h – DJ WAIEM (Rock, punk, indie, revival hits!)

Entrada: 6 €

El més llegit

I després