I després

ERC APOSTA PER LA LOTERIA CATALANA

Compartiu aquesta història

Després d’anys de vendre participacions, en les quals hi constava que corresponien a la loteria de Nadal que se sortejava “al país veí”, ERC ha enviat una nota als mitjans en la qual informa que es passa a la Grossa, la loteria catalana. La nota conté el següent text:
“La Federació Comarcal d’ERC al Baix Empordà deixarà de vendre participacions de la rifa de Nadal espanyola i aposta per la Grossa de Cap d’Any.
Les secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols ja disposa, a partir d’aquesta setmana, de les participacions dels números de la loteria catalana. Els republicans, que feia molts anys que apostaven al mateix número de la loteria de Nadal, han decidit deixar de participar a la loteria espanyola i apostar per la Grossa de Cap d’Any catalana. Les participacions que han posat en circulació tenen un cost de cinc euros, igual que els bitllets de la Grossa, però amb la particularitat que, en les participacions d’ERC, no s’aposta a un sol número sinó a deu números correlatius, de manera que el jugador té totes les terminacions possibles. L’aposta és de 0,40 cèntims a cada número i es destina un euro com a col·laboració amb el partit.
L’Executiva comarcal va considerar que, després que la Generalitat posés la Grossa en circulació, ja no es podia fer més el joc a Madrid.ERC considera que aquesta loteria és un petit pas perquè la Generalitat aconsegueixi recursos addicionals per a les necessitats socials i creu que pot ser una via més per incrementar ingressos, però no l’única, ja que el camí per mantenir i millorar a l’Estat del benestar català passa per la hisenda pròpia”.

El més llegit

I després