I després

ERC amb víctimes del franquisme

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, 14 d’abril, dia de la República, ERC Guíxols organitza un homenatge a les víctimes del franquisme al Parc de Miquel Murlà a les 12’30 amb el títol: “República és futur” amb la intervenció de Jordi Vilà, regidor d’ERC a Sant Feliu de Guíxols i Sergi Sabrià, diputat d’ERC al Parlament. Al final de l’acte s’oferirà un vermut amb pica-pica per als assistents.
En una nota enviada als mitjans pels republicans, destaquen que “el nostre país viu un moment històric convuls i alhora carregat de reptes i oportunitats. Per un costat el nostre poble pateix una crisi econòmica que s’acarnissa, com sempre, amb les classes populars: atur desbocat, dificultats per pagar les despeses de l’habitatge i unes retallades dràstiques en serveis públics tan bàsics com l’educació, la sanitat i l’accés a la cultura. D’altra banda, el Parlament camina cap a una consulta sobre el futur del nostre país que l’Estat Espanyol, a diferència de la Gran Bretanya amb Escòcia, s’entesta a evitar a tota costa, encara que sigui a través de l’asfíxia econòmica.
Davant aquests reptes de país, la secció local de l’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols no es podia quedar de braços plegats i per aquest motiu ha decidit passar a l’acció inaugurant la campanya “Primavera Republicana” el proper diumenge, 14 d’abril, Dia de la República. Amb el títol, “República és Futur” comencem un seguit d’actes per acostar el partit a la ciutadania ganxona i bastir un projecte més sòlid i més ampli”.
ERCFALDILLA

El més llegit

I després