I després

ERC afirma que els nous preus de l’aparcament pugen “més d’un 100%”

El grup explica que es mostra a favor de que la gestió dels aparcaments recaigui en una empresa especial de treball

Compartiu aquesta història

ERC de Sant Feliu de Guíxols afirma que els nous preus de les zones d’aparcament de Sant Feliu de Guíxols pugen “més d’un 100%”. El grup municipal explica que “sectors com el de la Corxera, la barana de mar, el de la carrera de Tossa, l’aparcament de la pista de bàsquet del Passeig o els de Sant Pol, passen a ser de pagament tot l’any”.

La regidora del grup, Sílvia Romero, explica que dona suport a la contractació d’una empresa especial de treball per gestionar aquestes places d’aparcament.

La formació afirma que no creuen que la zona blava “hagi d’ocupar tota la zona centre i créixer, i apostàvem per alternar-ho amb zones verdes destinades als veïns”, com també a zones vermelles/taronges “reservades per l’aparcament de vehicles que en facin ús per accedir al comerç de la zona centre”. El grup municipal comenta que les seves propostes “no s’han tingut en compte”.

En el referent a l’aparcament comercial, afirmen que “el regidor s’ha limitat a dir que s’aniran fent campanyes de bonificació sense aclarir la seva durada ni l’època de l’any”. Esquerra lamenta “que el govern no ens hagi fet cas a cap de les propostes i que no hagi tingut la sensibilitat de pensar en els qui vivim i treballem a la ciutat”.

El més llegit

I després