Entre el grup Sot dels Canyers i el carrer Rufo es guanyen 34 places de nous aparcaments

L’Ajuntament atendrà una vella demanada dels veïns del grup sot dels Canyers de guanyar places d’aparcament que també beneficiaran tant als pisos verds (Grup de Vivendes San Martín) i als  pares i mares dels alumnes de les escoles de primària i de secundària del col·legi Baldiri Reixach.
La zona verda triangular que hi ha entre els pisos i el col·legi es transformarà en aparcament per a 14 vehicles atès que històricament s’ha convertit en un pipi-can insalubre al qual és gairebé impossible accedir atès que està minat d’excrements de gossos i no se’n fa cap mena d’us.
La funció que podria haver fet aquest espai per al joc dels infants o el repòs de les persones grans, queda cobert amb l’arranjament de les places i gronxadors dels dos grups de vivendes i també es podrà eliminar l’abocador incontrolat que es crea al voltant dels contenidors emplaçats en aquest espai del carrer Bilbao.
Els serveis de vialitat han fet ja el croquis en el que es contempla la conservació dels dos pins, un banc i una barana en el vèrtex nord. A tocar del carrer Bilbao, que serà l’espai més ample, hi haurà una filera de quatre vehicles.
El que s’ha posat en marxa, a partir d’aquest dijous, són vint nous aparcaments al carrer Rufo, des de l’alçada de la Rambla Gereralitat en direcció a l’avinguda de Canàries que ja foren senyalitzats i ràpidament ocupats.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació