I després

[Entaulats] Amb el restaurant El Ginjoler de Sant Feliu de Guíxols

Escolta el programa nº10 d’Entaulats. L’espai de conversa amb restauradors i cuiners de la ciutat, receptes estrella de cada restaurant, història que s’amaga darrera de cada establiment… En el programa d'avui conversem amb Carme Picas del restaurant El Ginjoler situat a l’Hort del Rector del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº10 d’Entaulats. L’espai de conversa amb restauradors i cuiners de la ciutat, receptes estrella de cada restaurant, història que s’amaga darrera de cada establiment…

En el programa d’avui conversem amb Carme Picas del restaurant El Ginjoler situat a l’Hort del Rector del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. L’establiment ofereix productes de proximitat i de temporada, combinant la cuina catalana clàssica amb un toc de creativitat. Els seus plats estan cuinats a la cuina, modernitzada, de l’antic Monestir de la ciutat. El menjador és l’antic refectori, on els benedictins feien els seus àpats en silenci. I també disposen d’un ampli menjador a l’aire lliure, un jardí preciós que es coneix amb el nom de l’Hort del Rector.

Edició: Laura Aranda i Pere Carreras.
Producció: Laura Aranda.

? Escolta i descarrega el programa a la web d’iVoox

Entaulats és l’espai de conversa amb restauradors i cuiners de Sant Feliu, receptes estrella de cada restaurant, història que s’amaga darrere de cada establiment…

?️ Accedeix a tots els programes d’Entaulats

El més llegit

I després