I després

Arriba a la Sala Las Vegas de Sant Feliu un gran espectacle de flamenc

La bailaora de flamenc de Sant Feliu de Guíxols, Maria del Mar Cobo, portarà el seu art fins a Sant Feliu, a la Sala las Vegas, durant els mesos de juliol i agost.

Compartiu aquesta història

La bailaora de flamenc de Sant Feliu de Guíxols, Maria del Mar Cobo, portarà el seu art fins a Sant Feliu, a la Sala las Vegas, durant els mesos de juliol i agost. Ho farà de la ma de la seva companyia, que acostarà fins la ciutat un total de 4 espectacles en format de show en directe.

Els dies 23 i 30 de juliol, la proposta portarà el nom de ‘Mis inicios show’. El dia 6 d’agost serà el torn de ‘Viaje flamenco show’ i finalment, el 13 d’agost, es podrà veure ‘Va por ti show’. L’horari de totes les actuacions serà les 9 del vespre.

El responsable de Las Vegas, Marc Recolons, explica que aquesta proposta entra “dins els objectius de la sala, que són oferir una programació cultural d’espectacles en directe. En centrem molt en la música i pensem que és important preservar i mantenir la tradició folklòrica”, tot i que també proposen altres estils musicals, com ara rock o pop, com van mostrar fa unes setmanes amb els concerts de bandes tribut a Queen, Mecano o The Beatles, amb gran èxit.

La venda d’entrades és al preu de 15 i 18 euros i es poden adquirir a www.salalasvegas.com o a la terrassa del mateix espai, a partir de les 8 del vespre. Els residents a Sant Feliu tenen un descompte del 25% en el preu dels tiquets per temps limitat.
L’activitat compta amb el suport de l’ajuntament de la ciutat.

El més llegit

I després