I després

ENRIC CAMBRAY ENS PARLA DEL SINGLOT FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Representants de la productora El Terrat i de l’empresa The Project han visitat Sant Feliu de Guíxols per realitzar treballs de logística relacionats amb el proper Singlot Festival, el director del qual és l’Andreu Buenafuente i el sotsdirector artístic l’Enric Cambray ,un dels actors emergents més destacats del moment, que es pot recordar per interpretacions a “Com si fos ahir” o “Sàpiens”, entre moltes d’altres.

Cambray declarava a la nostra emissora que havien vingut a Sant Feliu “a fer la visita tècnica de tots els espais que ocuparà el Singlot Festival, és adir: l’Hort del Rector (El Ginjoler), el Teatre-Auditori Narcís Masferrer, l’Escola de Música, l’Espai Port i una exclusiva que us dono, que és la localització d’una gran façana on la il·lustradora del cartell, Marina Capdevila, una muralista reconeguda arreu del món, deixarà l’empremta del seu art en una gran paret de la ciutat”.

Quant a la programació, destacava que “en aquesta edició es fa un recorregut per molts tipus d’humor, començant amb una inauguració, en un lloc encara per determinar, obert a tots els ganxons i amb la presència de la Lloll Beltran, que rebrà el Singlot d’Honor per la seva trajectòria, també tindrem humor satíric amb Mongolia sobre hielo, que estrenen espectacle, gaudirem amb titelles de cabaret per a adults amb Mrs. Brownie, l’humor textual d’un dels grans dramaturgs del país com és Sergi Belbel amb l’obra Les roses de la vida (on hi actua l’Enric Cambray, que s’estrenarà a Sant Feliu i que posteriorment es representarà a la sala BARTS de Barcelona), no hi faltarà l’humor gamberro de pasdobles i desamor amb Dos machos verdes fritos i el plat fort, que serà un homenatge al monòleg anomenat Hem de parlar, amb l’Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sívia Abril i Raúl Cimas”.

Cal destacar que el programa radiofònic de gran èxit Nadie sabe nada que els dissabtes a les 13h. s’emet per la Cadena Ser, amb l’Andreu Buenafuente i Berto Romero es farà des del Teatre-Auditori Narcís Masferrer.

I com és habitual, se celebrarà el Singlot Pro, una secció dedicada als professionals del sector de les arts escèniques que treballen la comèdia i l’humor a escala nacional. Unes jornades que després de tres edicions ja s’han establert en la indústria de les arts escèniques esdevenint un punt de trobada entre creadors, productors i exhibidors. La proposta d’aquesta quarta edició es basa en les ja conegudes Jornades Professionals i espais de debat.

Tota la informació, horaris i venda d’entrades a http://singlotfestival.com

El més llegit

I després