600-neteja

ENQUESTA I PARTICIPACIÓ SOBRE LA NETEJA A SFG

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està elaborant el nou plec de condicions que regirà el concurs del servei de recollida de residus, neteja viària, neteja de platges i aigües marines i gestió de la deixalleria municipal.

El passat 29 de novembre varen tenir lloc les jornades de participació ciutadana on varen assistir representants dels diferents associacions de veïns i comerciants de la població que varen poder expressar la seva opinió sobre el servei actual i varen aportar idees que s’estudiaran per poder millorar aquest servei en el futur.

La dinamització d’aquestes jornades varen anar a càrrec de l’empresa Datambient encarregada de redactar el nou plec i al final de la cada jornada, a cada assistent se li va lliurar una enquesta, on havien de respondre la seva opinió sobre temes més concrets d’aquest servei.

A través d’una nota, l’Ajuntament ha agraït la col·laboració de les associacions i dels seus representants en aquestes jornades, al temps que apunta: “ens complauria la col·laboració de la ciutadania i és per això que hem penjat l’enquesta de participació ciutadana perquè qualsevol persona pugui contestar-la via on-line fins el dia 23 de desembre de 2016.

L’enquesta us portarà aproximadament uns 10 minuts de contestar, no recull, únicament edat, sexe i àmbit (barri) on viviu, i el nom del carrer, amb finalitats estadístiques i organitzatives”. Per accedir a l’enquesta cliqueu en el següent enllaç:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdK-cTUbGSKO_SydzdIiDtvJX8rwrLi-B_zU3-yPWawWTr6fg/viewform?c=0&w=1

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació