I després

Enfrontaments entre romanesos a Sant Feliu es jutgen aquest dilluns a l’Audiència

Compartiu aquesta història

Segons que informa el diari El Punt, el fiscal demana, en les seves conclusions provisionals, una pena de set anys de presó per als romanesos Emili Rusi i IliaScarlat, acusats d’homicidi en grau de temptativa i d’obstrucció a la justícia. Els fets van començar el 22 de novembre del 2007, quan Emili Rusi, IliaScarlat i AlexandruScarlat –aquest últim en situació de rebel·lia– van demanar a la víctima, VictoriasSercaianu que abandonés l’obra en què estaven treballant, uns apartaments del carrer Bourg de Peage número 23, de Sant Feliu de Guixols, on també s’allotjaven provisionalment.

Segons el fiscal, les desavinences van continuar la matinada del dia següent quan els acusats van colpejar violentament la porta de l’apartament en què es trobava VictoriasSercaianu, dient-li que els obrís la porta i que el matarien. Sercainau no va obrir la porta i els acusats la van tirar a terra. Tot seguit el van agredir brutalment donant-li cops a diverses parts del cos i perseguint-lo fins al carrer mentre l’anaven colpejant sense parar, fins que el van deixar abandonat. Una estona després, uns agents dels Mossos d’Esquadra van trobar Sercainau ferit i van demanar una ambulància, que el va traslladar a l’Hospital de Palamós.

Entre altres ferides, la víctima va tenir fractura a dues costelles, contusions a la cara, coll i cuir cabellut, a més de fractura nasal, lesions per les quals va haver d’estar ingressat durant tres dies a l’hospital. Sempre segons el fiscal, el mateix dia que van ingressar la víctima a l’hospital, va rebre la visita de l’acusat que està en rebel·lia, AlexandruScarlat, que li va dir que si els denunciava “pagaria algú perquè matés la seva dona i el fill”. Així mateix, el mateix dia també el va visitar Emili Rusi, i aquest també el va intimidar dient-li que si els denunciava, “mataria la seva família”. El judici està fixat avui a l’Audiència.

El més llegit

I després