I després

Aclariment d’unes declaracions publicades al nostre web efectuades el 16 de març

Compartiu aquesta història

El president d’Iniciativa per Catalunya, Joan Saura, va declarar que faria una pregunta al Parlament en referència a unes declaracions de Joan Alfons Albó en la roda de premsa que va mantenir amb els mitjans de comunicació el 16 de març.

Albó va fer un comentari que feia referència al fet que, ja que CiU està al govern al govern de la Generalitat, que té un pes important a Madrid i fins i tot a Europa, es poden generar unes sinèrgies positives en el cas que CiU també assoleixi el govern de Sant Feliu per tal d’impulsar projectes que requereixen de subvencions externes atès que a través de fons locals és impossible.

La notícia publicada en aquest web fou que ja té ben lligada una col·laboració amb el nou govern autonòmic de CiU que han de revertir en les futures inversions a la ciutat”.

Segurament que la interpretació no ha estat la més encertada en donar per fet que ja es tenia “ben lligada la col·laboració” i és la nostra obligació deixar-ho clar per tal que les nostres interpretacions no afectin a terceres persones.

Veu Joan Alfons Albó:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/tall_albó.mp3]

El més llegit

I després