Des del proper divendres 4 de desembre, en què es farà l’encesa oficial dels llums de Nadal, fins el dia 8, final del Pont de la Puríssima, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i diverses associacions de la ciutat ha programat un seguit d’activitats de les quals us oferim la següent relació:

DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE
A la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols
17 h. Música ambient nadalenca a la Plaça del Mercat.
17:30 a 19:30 h. Taller Photocall Nadal (Taller infantil de Nadal).
18 h. Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols (grup de vent de petits i grans).
18:30 h. Encesa de llums de Nadal.
Seguidament, xocolatada popular.
19 a 21 h. Tasta… l’hivern “Surf”
El millor “surf-garage” amb el grup 13th Magic Skull
acompanyat de tastets d’hivern al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols.
A la Plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols
19:00 h. Encesa de llums de Nadal.
Seguidament, xocolatada popular.

DISSABTE 5 DE DESEMBRE
Tot el dia, Els Recicloperats: 18 jocs autònoms fets de materials reciclats, a la placeta Sant Joan. Podràs resoldre petits objectius utilitzant les teves habilitats psicomotores i un xic d’enginy i estratègia. Dirigits per la CIA Katakrac. Accés lliure.

De 10 a 11.30 i de 12 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €.
*Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades.

Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

D’11 a 14 h Taller infantil de globoflèxia: farem 5 creacions diferents amb globus, a la carpa de tallers. Dirigit per la botiga Ballons. Preu: 5 €

(material inclòs). No cal inscripció prèvia.

D’11 a 14 h Taller de manualitats infantil: decorarem un estel o un arbre de Nadal amb espelma, a la carpa de tallers. Dirigit pel taller d’art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria: elaborarem dolços típics de Nadal, a la cuina del restaurant El Ginjoler. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de La Vienesa. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia.
*Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

D’17 a 19 h Taller de manualitats infantil: decorarem un estel o un arbre de Nadal amb espelma, a la carpa de tallers. Dirigit pel taller d’art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 16 a 17.30 i de 18 a 19.30 h Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €.
*Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme  (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades.
Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
DIUMENGE 6 DE DESEMBRE
D’11 a 13 h Taller infantil de fang: fem les figuretes del Pessebre!, a la carpa de tallers. Dirigit per l’escola d’art Taps. A partir de 7 anys.
Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació aturisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

D’11 a 14 h Espai de jocs de taula moderns dirigits, a la carpa de la  ra. Activitat familiar. Accés lliure. Dirigit per Ludus Mundi.

De 16 a 19 h Taller de manualitats infantil: farem un mussol nadalenc amb una pinya, a la carpa de tallers. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 16 a 19 h Taller infantil de rebosteria: decora galetes i cupcakes nadalencs, a la carpa de tallers. Dirigit per Be Cake. Preu: 6 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 16 a 19 h Espai de jocs de taula moderns dirigits, a la carpa de la fira. Activitat familiar. Accés lliure. Dirigit per Ludus Mundi.

A les 17 h Christmas storytime: Santa’s helper, conta contes teatralitzat en anglès a la placeta Sant Joan. Dirigit per l’escola d’anglès Kids & Us. Accés lliure.


DILLUNS 7 DE DESEMBRE
A les 11 h Demostració de rebosteria: com preparar un avet de xocolata per després fer-ho a casa per al Nadal, a la carpa de tallers. Al finalitzar la demostració es sortejarà l’avet. Dirigit per Carme Picas del restaurant i càtering El Ginjoler. Accés lliure.

D’11 a 14 h Contes de Nadal de les Germanes Baldufa, a la placeta Sant Joan. La Lilian i la Sohie celebren el Nadal en família i ens explicaran contes màgics d’arreu del món. Dirigit per Tanaka Teatre. Accés lliure.

D’11 a 14 h Taller infantil de manualitats: prepararem espelmes per al Nadal amb cera d’abella, a la carpa de tallers. Dirigit per Mel de l’Ardenya. Preu: 3 €. No cal inscripció prèvia.

D’11 a 14 h Taller infantil de rebosteria: galetes amb figures nadalenques per penjar al teu arbre. Dirigit per la botiga “Sweet & Sugar”. Preu: 7€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 16 a 19 h Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Jugarem al joc de cartes Pillut i crearem a partir dels contes, a la carpa de tallers. “O et diverteixes o te’n vas…” proverbi Cuscusian. Activitat familiar. Accés lliure.

De 16 a 19 h Taller infantil de rebosteria: galetes amb figures nadalenques per penjar al teu arbre, a la carpa de tallers. Dirigit per la botiga “Sweet & Sugar”. Preu: 7 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

De 16 a 18 h Taller infantil de manualitats: prepararem espelmes per al Nadal amb cera d’abella, a la carpa de tallers. Dirigit per Mel de l’Ardenya. Preu: 3 €. No cal inscripció prèvia.

A les 17 h Taller d’adults de cuina de Nadal: pica-Picas de Nadal. Dirigit per Carme Picas a la cuina del restaurant El Ginjoler. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades i pagament a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat al 972 82 00 51.


DIMARTS 8 DE DESEMBRE
D’11 a 13 h Gimcana de Nadal: el caçatió. El Cagatió s’ha perdut per la Fira de Nadal. Vine amb la teva família i ajuda’ns a trobar-lo. Diferents personatges ens acompanyaran en el recorregut. Al  final de la gimcana, tots els participants tindran un obsequi. Preu: 1 € per participant. Dirigit pel Centre Infantil Esquitx. *Inscripcions anticipades i pagament a l’Oficina de Turisme (edifci del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat al 972 82 00 51.

D’11 a 13 h Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Jugarem al joc de cartes Pillut i crearem a partir dels contes, a la carpa de tallers. “O et diverteixes o te’n vas…” proverbi Cuscusian. Activitat familiar. Accés lliure.

D’11 a 14 h Taller infantil de rebosteria: decora galetes i cupcakes nadalencs, a la carpa de tallers. Dirigit per Be Cake. Preu: 6 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

D’11 a 14 h Taller de manualitats infantil: farem postals de Nadal, a la carpa de tallers. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.


FIRA DE NADAL : dissabte, diumenge i dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20 h – Dimarts de 10 a 14 h
Una gran varietat de productes artesans i nadalencs t’esperen a la 8à Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols. I cada dia tallers infantils nadalencs, tallers de rebosteria d’adults, demostracions de cuina nadalenca, jocs i espectacles familiars. Consulta els espais i horaris a la programació.