I després

5 Notícies, 5 imatges de C-PD’A

Compartiu aquesta història

TALLER D’SCRAP PER A ADULTS
Del dijous 3 de desembre al 28 de gener, de 15h a 17h a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro, taller d’Scrap per a adults, a càrrec de Sònia Rodríguez, amb la proposa Home Decore. Inscripció prèvia, places limitades. Taller: 8 euros, kit de material: 10 euros.
Informació i inscripcions al telèfon 972 825 491 o a bmr@platjadaro.com
L’activitat forma part del programa de tardor i Nadal a l’equipament. Per al públic infantil està vigent el Concurs de felicitacions de Nadal fins al 12 de desembre, i les properes activitats són: Biblionadons amb “El Peix Irisat” dissabte 12 de desembre a les 11 h, l’hora del conte amb “Uns pastorets de pa xocat amb oli”, dilluns 14 de desembre a les 17.30 h, i caga tió de Nadal per a nenes i nens fins a 10 anys el dijous 17 de desembre a les 16.30 h.

SCRAP2
PROGRAMA PER A ENTITATS LOCALS

Nova edició del Programa de Formació per a Entitats Locals (Curs 2015-2016) amb dues propostes gratuïtes adreçades a les associacions del municipi abans no acabi l’any. Primer el curs Butlletins digitals i eines de treball col•laboratiu (dilluns i dimecres de novembre); i tot seguit la jornada Llei de Transparència: eines pràctiques d’aplicació (dissabte 5 de desembre). El programa és una iniciativa de la regidoria de Transparència, Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro.
La primera proposta és el curs Butlletins digitals i eines de treball col•laboratiu, tots els dilluns i dimecres de noviembre de 19h a 21.30h, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, a càrrec de Gerard Encabo. Dividit en dos blocs independents, el primer mostra els conceptes necessaris per introduir-se en l’enviament de butlletins digitals i els conceptes bàsics de l’eina de gestió MailChimp; i el segon se centra en el treball col•laboratiu i telemàtic amb l’ecosistema que ofereix Google.
La jornada Llei de Transparència: eines pràctiques d’aplicació, es farà dissabte 5 de desembre de 9h a 14h, també al Centre Cívic Vicenç Bou, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés a l’entorn de la nova normativa legal que afecta a les entitats (obligació de presentació de l’Impost de Societats, comptabilitat per partida doble, presentació del model 347, mecenatge, IVA i IRPF, etc.). El programa, que també s’emmarca en l’objectiu d’impulsar l’associacionisme perquè esdevingui eina i factor estratègic per al desenvolupament comunitari, tindrà continuïtat a partir de febrer de 2016 amb dos nous cursos: Comptabilitat bàsica per a entitats i Com gestionar les emocions.

CADIRES2
“SWELLEN’S TAPPER SEX” AL CENTRE AVENIR FANALENC

Segona edició del Cicle Nits de Teatre al CAF, en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre, proposa un espectacle cada mes, fins al juny de 2016, que es representen també al Coro de Sarrià de Ter i a la Catequística de Figueres.
La segona sessió del cicle és divendres 4 de desembre a les 21 h, amb “Swellen’s Tapper Sex”, a càrrec de Sílvia Cadanet de la companyia Clin Clon Clown, al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47) per parlar sobre el sexe amb delicades, sense complexos i amb moltes dosis d’humor. Entrada gratuïta, amb la possibilitat de gaudir del servei de bar i de tapes d’autor que ofereix la cafeteria + CAF de l’entitat (reserva de taules: T 972 826 382).
L’exhibició d’espectacles de la Xarxa compta amb la col•laboració de les regidories de Dinamització Cultural dels tres ajuntaments i la col•laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

CAF2
VOLUNTARIS PER A LA CAVALCADA DELS REIS

Crida a la participació de voluntaris per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro, dimarts 5 de gener de 2016 en tres àmbits: patges reials, logística de les carrosses i suport a l’organització. Cal presentar les sol•licituds del 7 al 18 de desembre a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o al Punt d’Atenció al Ciutadà de Castell d’Aro, o bé al correu electrònic cultura@platjadaro.com
Per participar-hi cal acceptar les bases de l’edició d’enguany, que estableixen que els patges reials han de tenir un mínim de 13 anys i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 45 a Castell d’Aro i 63 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 Castell d’Aro i 24 a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat.
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva. Tots els participants són convidats el mateix dia de la Cavalcada a un sopar de germanor (els menors també han de presentar el consentiment dels pares o tutors legals per assistir-hi i són responsables d’acompanyar-los i recollir-los al restaurant).

PATGES2

HABILITATS COMERCIALS I ORGANITZATIVES
Platja d’Aro acull la primer edició del Curs d’Especialització Universitària Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa , organitzat pel Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Les sessions són dilluns i dimecres a les 18.30h i 21.30h. a la Masia Bas de Platja d’Aro. De l’11 de gener de 2016 al 23 de març de 2016 (66 hores). Inscripcions obertes fins al 23 de desembre (places limitades a 25 participants).
La matrícula és de 234 euros, amb descomptes del 50% per a persones empadronades a Castell-Platja d’Aro (60% si estan en situació d’atur) i per a treballadors d’empreses domiciliades al municipi. Amb els mateixos preus i condicions, horaris i lloc s’ofereixen un segon curs d’especialització en Màrqueting i Eines 2.0, del 30 de març al 13 de juny (inscripcions fins al 18 de març).
La formació programada s’adreça a tots els interessats en introduir-se al mercat laboral de l’espai comercial turístic, o a treballadors o petits comerciants que vulguin desenvolupar o millorar les seves habilitats comercials, gestió organitzativa, millorar el tracte als clients o definint estratègies de màrqueting en el punt de venda o servei amb les eines de comunicació 2.0 (es recomana tenir un nivell d’ús mitjà de suports informàtics).
Informació i inscripcions: Àrea de Promoció Econòmica , telèfon 972 817 284 (-ext. 20), o bé promocioeconomica@platjadaro.com

CURS2

El més llegit

I després