I després

EN SÉ GUANYA EL CONCURS D’HAVANERES CATALÀ

Compartiu aquesta història

El cantautor Sé va portar dissabte cap a Sant Feliu de Guíxols el primer premi del concurs d’havaneres de Catalunya que se celebra anualment a Sant Pol de Mar (Maresme) i va fer doblet amb l’altre premi que fou el de la votació popular de 700 persones que es varen aplegar al voltant de l’escenari de la platja de la localitat. El segon classificat fou l’excomponent del grup Peix Fregit, Pep Nadal.
L’alcaldessa, Montserrat Garrido i la reconeguda cuinera, Carme Ruscalleda, varen lliurar els xecs de 1.200 i 300 euros dels respectius premis a més d’una invitació per a dues persones per un àpat marca de la casa al restaurant de Ruscalleda (el Sant Pau).
Després de l’actuació dels grups més destacats del gènere: Els Pescadors de l’Escala, Peix Fregit, Morralla i Port Bo, el jurat en ple, entre el qual hi destacava el compositor Josep Bastons, va fer públic el veredicte que premiava la cançó composta pel cantauror ganxó anomenada “El teu nom i l’onada” que es va repetir per cloure l’acte interpretada pel grup Els pescadors de l’Escala.
Així en Sé prenia el relleu a Carles Casanovas, del grup Port Bo, que havia assolit el premi en l’edició anterior amb l’havanera “Tocats per la tramuntana”.
A l’Estat Espanyol només hi ha dos concursos d’aquestes característiques que són els de Torrevieja (Alacant) i el de Sant Pol de Mar que arribava a la seva onzena edició en la col·laboració conjunta que fan la dinàmica Penya Els Xindries, que a més organitzen el Firamar, la Trobada de vela llatina, la Diada Nacional de Catalunya o la gran sardinada popular i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.

El més llegit

I després