I després

CLOENDA JOC DE PIRATES A LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 27 d’agost, a les 7 de la tarda, a la sala infantil de la Biblioteca se celebrarà la festa de cloenda del joc de Pirates que aquest estiu ha tingut entretinguts a més de 50 nens i nenes.
Durant l’acte es farà un sorteig entre tots els participants i s’atorgaran tres premis, un per a cada categoria d’edats.
Per a poder optar al sorteig els nens i nenes hauran d’haver llegit al menys un dels cinc llibres que es proposaven per a cada categoria i òbviament, com més llibres llegits, més oportunitats tindrà el lector de ser l’afortunat guanyador dels lots de regals pirates.
Fa pocs dies s’informava que aquest mes de juliol passat, la Biblioteca de Sant Feliu havia patit un terrible atac dels pirates més malvats de la Mediterrània i que possiblement se’n preparava un altra pel mes d’agost. Tal i com ens temíem van tornar a l’abordatge contra la Biblioteca i les pobres gents que l’habitaven.
Malgrat tot però, la gran valentia dels nostres petits lectors ha estat capaç de contenir les seves bretolades una vegada més. Nens i nenes han estat concentrats en la lectura de les seves salvatges aventures i d’aquesta manera han pogut conèixer tots els secrets dels atacs pirates, illes perdudes i tresors amagats. Així, finalment descoberts, aquesta setmana, els pirates han estat definitivament vençuts i expulsats.

El més llegit

I després