I després

En procés el muntatge de l’exposició de l’il.ustrador Òscar “Calibos”, que exposa a partir d’aquest divendres al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

El dibuixant i il·lustrador Òscar Calibos està ultimant els detalls del que serà la seva nova exposició. El ganxó prepara aquests dies l’exposició que inaugura aquest divendres a les 18.30h al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El dibuixant i il·lustrador Òscar Calibos està ultimant els detalls del que serà la seva nova exposició.
El ganxó prepara aquests dies l’exposició que inaugura aquest divendres a les 18.30h a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

En la mostra es podran trobar il.lustracions que ha fet per Marvel, SQP, a més de moltes pin-ups i també d’alguna obra més personal.
L’artista explica que aquesta afició li va venir de ben petit: “he estat tota la vida dibuixant, des que me’n recordo. La meva àvia em deia que quan tenia uns 3 anys estava mirant l’Espinete i de memòria el feia. És una cosa que ja portes a dins”.
L’Òscar ha estat també col.laborador de la Fira del Conte de Sant Feliu, on en un estand proposava fer dibuixos a les nenes i nens que ho volien. De fet, va ser degut a la seva participació en la fira que va sorgir la possibilitat d’aquesta exposició.

Una de les seves primeres feines al món de la il.lustració va ser fent pin-ups per empreses dels Estats Units mentre, alhora, també treballava fent postals religioses. Això va provocar certes anècdotes, com que els seus caps li deien que les verges “havien de ser una miqueta més tapadetes”, comenta entre riures. L’Òscar també ha treballat en publicitat i ha fet de director creatiu, a més de professor de dibuix.
L’exposició es podrà visitar lliurement al Monestir, fins el 15 de març, de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, els dissabtes de 10 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

El més llegit

I després