I després

Els alumnes de segon de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm ja estan treballant en la nova edició del “Creativa’t” que s’inaugura aquest divendres al Monestir

Avui han començat els treballs de preparació de la quarta edició del Creativa’t. Aquest projecte proposa una exposició ideada, comissariada i produïda pels alumnes de segon de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm i consisteix en mostrar-los, tant de manera teòrica com pràctica, la tasca de comissariat d’exposicions i la producció tècnica que recull totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries, per produir una exposició de manera professional.

Compartiu aquesta història

Avui han començat els treballs de muntatge de la quarta edició del Creativa’t.
Aquest projecte proposa una exposició ideada, comissariada i produïda pels alumnes de segon de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm i consisteix en mostrar-los, tant de manera teòrica com pràctica, la tasca de comissariat d’exposicions i la producció tècnica que recull totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries, per produir una exposició de manera professional.

El Creativa’t compta amb artistes professionals que s’impliquen en el projecte per tal de cedir l’obra que els alumnes escullen per fer el discurs expositiu, a banda d’establir trobades amb els estudiants per donar a conèixer la trajectòria, tècniques, treballs, entre altres. El fotògraf Jordi Gallego ha cedit aquest any les seves obres als joves estudiants i les han batejat sota el nom de Sentir una imatge.

En la mostra es presenta una selecció d’imatges sota un fil conductor: els sentiments o estats anímics. El treball de les imatges de Jordi Gallego ha suggerit als alumnes treballar les emocions per tal de definir el discurs expositiu. Aquest projecte compta amb les tutores Olga Massaguer i Laura Pumar de l’INS Sant Elm amb la direcció del projecte per part de Montse Barniol, Cap de Cultura de l’Ajuntament.
Aquest divendres 14 de febrer a les 18h, s’inaugura l’exposició a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. La nova mostra s’emmarca dins la quarta edició del Creativa’t.

La mostra es podrà visitar lliurement de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, dissabtes de 10 a 18 hores i diumenges de 10 a 14 hores, fins el 15 de març, al Monestir de la ciutat. També hi ha un compte d’Instagram, on seguir l’evolució del projecte, que podeu consultar fent clic aquí.

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després